Æg i skål (oeufs en cocotte) – genial på brunchbordet


Fest i går – bacon i dag. Sådan er reglerne! Derfor har vi fået disse lækre oeufs en cocotte, som det hedder på fransk, når man fylder små skåle med lækre sager, slår et æg ud over og bager dem i ovnen.

Æg i skål (oeufs en cocotte) - genial på brunchbordet - nem opskrift her:

Æg i skål (oeufs en cocotte)

Føj til favoritter Føj til favoritter Print Pin
Geniale på brunchbordet
4
|
20 minutter

Udstyr

Ingredienser

Sådan gør du

  • Opvarm ovnen til 180 grader varmluft.
  • Fordel spinatblade, basilikum og peberfrugt i bunden af fire små smurte ovnfaste skåle.
  • Skær bacon i mindre stykker og forsteg dem på panden. Put dem i skålene også. Riv parmesan og put dem oveni.
  • Slå et æg ud i hver skål, drys med salt og peber og bag skålene i ovnen i ca. 15 minutter.

Egne noter som Plus medlem

Som MadbandittenPLUS medlem, kan du skrive dine egne noter

Dine egne noter

Energiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlemEnergiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlem

Energiberegning

PR. PORTION
Kcal 205
Kulhydrat 2g
Protein 16g
Fedt 14g

Måske så du med på Snap i går, hvor vi holdt sommerfest for venner og børn. Det var en fantastisk aften. En af de der sjældne varme, vindstille aftener. God mad, god vin og godt selskab. Den slags aftener gør mig glad. Flere af dem, tak!

I dag er hovedet tungt men humøret højt. Jeg skal slappe af og måske lige ud og have lidt frisk luft. Men ellers bliver det en stille dag herfra.

Men denne opskrift skal du prøve. Den er jo meget lig den i Spis dig mæt & glad, bare med lidt andet fyld. Og faktisk kan du jo bare fylde dem med hvad, du vil. Det er nemt, smager fantastisk og ser pænt og anderledes ud på et brunchbord.

Æg i skål (oeufs en cocotte) - genial på brunchbordet - nem opskrift her:
Æg i skål (oeufs en cocotte) - genial på brunchbordet - nem opskrift her:

Kan jeg hjælpe dig med noget?

Har du brug for støtte eller hep, input til din kost eller brug for hjælp til at få rettet lidt ind, så du kan få de resultater, du drømmer om? Så hop ind på min lukkede spørgeside og lad mig hjælpe dig.

Som at have en coach ved hånden men uden at det koster tusindevis af kroner hver måned💸

Spørgesiden er til mine PLUS-medlemmer og er du ikke medlem allerede, kan du prøve det gratis her:

Ja tak – det vil jeg prøve!

Udover den lukkede spørgeside får du adgang til at se energiberegninger på alle mine 2.000 opskrifter, din egen favoritside, hvor du kan gemme opskrifter og lave madplaner med indkøbsliste, velkomst e-bogen Den Store Keto-guide (værdi 149,-) og du kan lytte til min podcast.

I Januar 2022 vejede jeg 116 kg og blev medlem hos dig. Det er den bedste beslutning jeg har taget i hele mit liv. Jeg vejer nu 75,4 kg og vægten  går stadig langsomt ned. Jeg har endelig fået et liv, hvor jeg ikke konstant er sulten og kun tænker på mad.”

Start prøveperiode her 

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

0 kommentarer til “Æg i skål (oeufs en cocotte) – genial på brunchbordet”

Skriv en kommentar

Hvad synes du om opskriften?