Jeg bliver aldrig træt af æg til morgenmad. Jamen, det gør jeg bare ikke. De kan jo varieres i det uendelige. Min favorit-luksus-weekend-morgenmad i øjeblikket er denne lidet æstetiske omgang æble-kanel-æg – simpekthen æg med æbler, kanel og valnødder. Så godt, altså!
Ingredienser
Sådan gør du
- Smelt smør ved middelvarme og steg æblebådene heri sammen med kanel.
- Pisk æggene sammen med fløden og hæld dem over æblerne. Vend rundt, som du ville gøre med røræg.
- Server med hakkede valnødder på toppen og evt. en lillebittesmule kokossukker, hvis du ikke synes, æblerne giver sødme nok i sig selv.
Egne noter som Plus medlem
Som MadbandittenPLUS medlem, kan du skrive dine egne noter
Madbanditten – nu som virksomhed
De af jer, der følger med på Instagram, har måske set, hvordan jeg i sidste uge flashede et dokument fra Erhvervs- og Selskabsstyrelsen. Pr. 1 marts er Madbanditten nemlig blevet til et lille enmandsfirma, og jeg er blevet min egen chef. Det har jeg jo sådan set været, siden jeg sagde mit job op i sommer (bedste beslutning ever!!), men nu har jeg så valgt at få papir på det. Papirer, som jeg fortsat venter på, men lad nu det ligge.
Hvad det firma præcis skal beskæftige sig med er stadig lidt løst defineret, men der er mange ting i pipeline, som vi sagde på min gamle arbejdsplads. Vi kigger naturligvis på noget forfattervirksomhed (skal da skrive mere end en bog!), noget med at sælge egen bog, skribentopgaver og foredragsvirksomhed. Det ligger jo lige for. Plus det løse.
Jeg er simpelthen så glad for den beslutning. Jeg har jo verdens bedste chef, og verdens bedste arbejdsliv! Jamen, det har jeg! Og jeg er gladere end jeg har været i årevis. Og så kan det godt være, at lønnen er væsentligt ringere, men glæde kan man simpelthen ikke sætte en pris på.
Jeg vil prøve det en aften 🌞. Kan man evt lave en større portion og så gemme resten til næste morgen?
Ja helt sikkert, det kan du sagtens.
Sad lige og kiggede efter inspiration til en nem morgenmad her på min første dag i påske ferien.
Plejer altid at få omelet med grønsager og bacon når jeg har god tid , men det var bare ikke lige det det sku være idag.
Så var der en der i kommentarerne til en anden opskrift nævnte denne og det måtte jeg bare prøve …nemt og såååå lækkert
Jeg havde ingen valnødder men hakkede bare lidt blandet fra en nøddemiks og kom over og så lidt sukkerfri sirup (sweet like syrup fra good good )
Det er ikke sidste gang… Lækkert
Yay hvor godt og virkelig dejlig variation❤️
Den spiste jeg også meget en overgang, men tilføjede blåbær og en lille klat skyr på toppen. Dét var SÅ godt. Men synes jeg er blevet mere til salt om morgenen.. Ved ikke lige, hvorfor det har ændret sig.:)
Uf, mumme!
Disse blev lige min eftermiddagsmad, da jeg ikke havde så meget appetit i frokostpausen – lækkert, kan anbefales! :)
Det bliver så spændende at følge med i alle de ting du finder på! Det er helt sikkert en super beslutning :-)
Jeg synes, at det lyder som en helt fantastisk idé, Jane! Jeg er kæmpe fan af “Do more of what makes you happy”-tilgangen, også selvom det betyder en (midlertidig) lønnedgang. Livsglæden skal nok mere end veje op for det mistede på det punkt – og det er jo uden tvivl det, der betyder noget i sidste ende! :D
Det lyder simpelthen så spændende! Tillykke med den nye titel – håber du vil fortælle mere om det her i den kommende tid – men mon ikke du kan lokkes? ;-)
Det tror jeg da slet ikke jeg ville kunne lade være med. :-)
Tillykke med det nye firma. Seføli skal du skrive mange flere bøger og foredrag lyder da som en fremragende ide!!
Hav en dejlig søndag :)
Tak Diana, og rigtig meget i lige måde :-)
Tillykke! Det lyder som en god og rigtig beslutning :-) Værdien af gode chefer kan ikke undervurderes.
I min virksomhed er det faktisk kun økonomichefen, der kan være lidt bidsk ind i mellem. Til gengæld er HR-chefen en engle, der har fuld forståelse for, hvorfor det nogen gange bare er vigtigere at gå en tur om Dammeren i solskin end at arbejde. Hende er jeg ret pjattet med!
Ha ha, Klumme, you and me both! Her i firmaet accepterer man også gåture i solskin og den slags goder. Til gengæld er der mere aften- og weekendarbejde end jeg lige havde regnet med but well… ;-)
Godmorgen, og hvilken smuk morgen. Spændende læsning og alt det bedste til dig og Madbanditten :-) Her til morgen stod det også på æg hos os, men cowboyæg/m chorizo garneret med en skive ost oven på. Elsker bare det “cowboyæg”. Du skriver ind i mellem – en god grøntsagsjuice – til æggene, nogen gode forslag? Rigtig smuk søndag…….. :-)
Åh cowboyæg, luurve them ;-)
Jeg juicer som regel bare rester fra grøntskuffen. Altid lidt blade (spinat, salat eller krydderurter), forskellige slags kål, agurk eller squash og så en lillesmule æble, citron, ingefær eller andet til at give smag. Her har du en samling af indlæg, hvori der indgår juice: https://www.madbanditten.dk/juice/
Tak :-)
Skønt foto af dig.. og godt interview!
Tillykke med virksomheden, det lyder som et klogt valg.
Tak for det, Stella :-)