Æble-kanel-æg med valnødder


Jeg bliver aldrig træt af æg til morgenmad. Jamen, det gør jeg bare ikke. De kan jo varieres i det uendelige. Min favorit-luksus-weekend-morgenmad i øjeblikket er denne lidet æstetiske omgang æble-kanel-æg – simpekthen æg med æbler, kanel og valnødder. Så godt, altså!

Æble-kanel-æg med valnødder

5 fra 1 stemme
Føj til favoritter Udskriv Pin
1 person
|
15 minutter

Ingredienser

Sådan gør du

 • Smelt smør ved middelvarme og steg æblebådene heri sammen med kanel.
 • Pisk æggene sammen med fløden og hæld dem over æblerne. Vend rundt, som du ville gøre med røræg.
 • Server med hakkede valnødder på toppen og evt. en lillebittesmule kokossukker, hvis du ikke synes, æblerne giver sødme nok i sig selv.

Egne noter som Plus medlem

Som MadbandittenPLUS medlem, kan du skrive dine egne noter

Energiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlemEnergiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlem

Madbanditten – nu som virksomhed

De af jer, der følger med på Instagram, har måske set, hvordan jeg i sidste uge flashede et dokument fra Erhvervs- og Selskabsstyrelsen. Pr. 1 marts er Madbanditten nemlig blevet til et lille enmandsfirma, og jeg er blevet min egen chef. Det har jeg jo sådan set været, siden jeg sagde mit job op i sommer (bedste beslutning ever!!), men nu har jeg så valgt at få papir på det. Papirer, som jeg fortsat venter på, men lad nu det ligge.

Hvad det firma præcis skal beskæftige sig med er stadig lidt løst defineret, men der er mange ting i pipeline, som vi sagde på min gamle arbejdsplads. Vi kigger naturligvis på noget forfattervirksomhed (skal da skrive mere end en bog!), noget med at sælge egen bog, skribentopgaver og foredragsvirksomhed. Det ligger jo lige for.  Plus det løse.

Jeg er simpelthen så glad for den beslutning. Jeg har jo verdens bedste chef, og verdens bedste arbejdsliv! Jamen, det har jeg! Og jeg er gladere end jeg har været i årevis. Og så kan det godt være, at lønnen er væsentligt ringere, men glæde kan man simpelthen ikke sætte en pris på.

Lad mig gøre dit sunde liv ENDNU nemmere!

Med MadbandittenPLUS får du:

 • energiberegninger på alle mine 1.900 opskrifter
 • din egen favoritside, hvor du kan gemme dine yndlingsopskrifter
 • adgang til værktøj, hvor du kan lave egne madplaner og få indkøbsliste
 • færdige madplaner, jeg laver
 • velkomst e-bog Den Store Keto-guide (værdi 149,-)
 • adgang til at læse eksklusive sundhedsartikler og guides
 • adgang til at lytte til min podcast

OG jeg fjerner alle reklamer fra siden🥳

Det koster 1 krone om dagen – men du kan prøve det GRATIS i 7 dage først.

>> MadbandittenPLUS <<

Kom med ombord og lad mig hjælpe dig. Det har aldrig været nemmere at spise sundt.

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

18 kommentarer til “Æble-kanel-æg med valnødder”

Skriv en kommentar

Hvad synes du om opskriften?
 1. 5 stars
  Sad lige og kiggede efter inspiration til en nem morgenmad her på min første dag i påske ferien.
  Plejer altid at få omelet med grønsager og bacon når jeg har god tid , men det var bare ikke lige det det sku være idag.
  Så var der en der i kommentarerne til en anden opskrift nævnte denne og det måtte jeg bare prøve …nemt og såååå lækkert
  Jeg havde ingen valnødder men hakkede bare lidt blandet fra en nøddemiks og kom over og så lidt sukkerfri sirup (sweet like syrup fra good good )
  Det er ikke sidste gang… Lækkert

  Svar
 2. Den spiste jeg også meget en overgang, men tilføjede blåbær og en lille klat skyr på toppen. Dét var SÅ godt. Men synes jeg er blevet mere til salt om morgenen.. Ved ikke lige, hvorfor det har ændret sig.:)

  Svar
 3. Det bliver så spændende at følge med i alle de ting du finder på! Det er helt sikkert en super beslutning :-)

  Svar
 4. Jeg synes, at det lyder som en helt fantastisk idé, Jane! Jeg er kæmpe fan af “Do more of what makes you happy”-tilgangen, også selvom det betyder en (midlertidig) lønnedgang. Livsglæden skal nok mere end veje op for det mistede på det punkt – og det er jo uden tvivl det, der betyder noget i sidste ende! :D

  Svar
 5. Det lyder simpelthen så spændende! Tillykke med den nye titel – håber du vil fortælle mere om det her i den kommende tid – men mon ikke du kan lokkes? ;-)

  Svar
 6. Tillykke med det nye firma. Seføli skal du skrive mange flere bøger og foredrag lyder da som en fremragende ide!!
  Hav en dejlig søndag :)

  Svar
 7. Tillykke! Det lyder som en god og rigtig beslutning :-) Værdien af gode chefer kan ikke undervurderes.
  I min virksomhed er det faktisk kun økonomichefen, der kan være lidt bidsk ind i mellem. Til gengæld er HR-chefen en engle, der har fuld forståelse for, hvorfor det nogen gange bare er vigtigere at gå en tur om Dammeren i solskin end at arbejde. Hende er jeg ret pjattet med!

  Svar
  • Ha ha, Klumme, you and me both! Her i firmaet accepterer man også gåture i solskin og den slags goder. Til gengæld er der mere aften- og weekendarbejde end jeg lige havde regnet med but well… ;-)

   Svar
 8. Godmorgen, og hvilken smuk morgen. Spændende læsning og alt det bedste til dig og Madbanditten :-) Her til morgen stod det også på æg hos os, men cowboyæg/m chorizo garneret med en skive ost oven på. Elsker bare det “cowboyæg”. Du skriver ind i mellem – en god grøntsagsjuice – til æggene, nogen gode forslag? Rigtig smuk søndag…….. :-)

  Svar