Abstinenser


Der er da heller ingen, der siger, at det skal være let at komme ud af sukkerfælden. Jeg klarede mig igennem hele dagen i går uden at spise chokolade eller sukker. I sig selv en præstation. Og hurra for det! Men det gik nu egentlig relativt let. I dag derimod skriger alting i mig på sukker og hurtig energi. Jeg er dødtræt. Faldt selvfølgelig i søvn i går eftermiddags, da lillepigen syntes, at vi skulle se Barbiefilm sammen, hvilket resulterede i, at jeg ikke kunne sove i går aftes. Faldt alt for sent i søvn og craver nu bare hurtig energi for at komme igennem dagen.

Har ellers forkælet mig selv med en lækker RAW avokadosandwich fra 42RAW til frokost, og den smagte pragtfuldt. Jeg trængte bare sådan til noget let og lækkert oven på den december måned.

Set i bakspejlet burde jeg måske have mandet op med kød og grønt i stedet. Fået et ordentligt skud protein. Men i aften skal jeg spise på Oysters & Grill og her får jeg nok rig mulighed for at hælde rigeligt med proteiner indenbords. Nu har jeg så lige sat en oopsie til livs, og det har givet lidt ro i kroppen.

Inden længe vil jeg forlade artikelfabrikken og prøve at udføre nogle af mine egne fremragende råd. Problemet med de råd er, at de først virker, når man udfører dem. Det er tilsyneladende ikke nok at skrive de gode hensigter ned. Så først vil jeg ud og gå lidt. Solen skinner, og det er dage siden jeg sidst er blevet udsat for direkte dagslys. Så det er tiltrængt. Senere vil jeg  begive mig ud og få lavet en løbestilsanalyse, hvis det er til at komme til i butikkerne i dag. Jeg har nemlig fået begyndende skinnebensproblemer og dem har jeg tænkt mig at bekæmpe med et par nye løbesko. Og impulsshopping er vel på alle måder bedre end impulsspisning. Eller er det bare en undskyldning?

Skal jeg sende dig en e-bog?

Skriv dig op til at modtage mine meget populære lørdagsmails og jeg sender dig kvit og frit min e-bog 5 hemmeligheder til vægttab med Keto.

Ja tak – den vil jeg gerne have >>

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

5 kommentarer til “Abstinenser”

Skriv en kommentar

 1. Super råd med aktivt kul! Mange tak for det :) Der gik ikke ret længe efter det var indtaget, til jeg holdt op med at ligne en med termin om en uge… Og når man sidst havde termin for 16 måneder siden, er det jo egentlig rart nok ikke at ligne én, der kan poppe når som helst! ;)

  Svar
 2. Jeg synes du er for sej. Burde selv komme i gang med afvænning, men jeg har nada overskud eller rygrad i disse dage. To styks syge drengebørn har hostet mit overskud lang pokker i vold! Og alle mulige andre undskyldninger…
  Men jeg hepper i hvert fald på dig og satser på at følge trop, så snart der er lidt mindre sygdom i domicilet. I mellemtiden forsøger jeg så at fortrænge, at manglende frokost efterfulgt af fødselsdagskaffe resulterede i intet mindre end chips, sukkersodavand, hvide boller, kanelsnegl, et stykke lagkage og to stykker pizza i min mave i dag. Og jeg VED at det resulterer i sukker-hangover i morgen. Argh.

  Svar
  • Åh hvor jeg dog kender det. En dag, der starter skidt og ender med en lavine af sukker. Sukker hangover skal bekæmpes med bacon. Det er en af livets faste regler. Send mere bacon! Se evt. om du kan få fat i noget Aktivt kul (i pilleform). Det hjælper til at give ro i maven, når man har bombet den med sukker, hvede og andre svært fordøjelige madvarer.

   PS: Jeg er ikke sej. Men jeg skal i bikini til februar… ;-/

   Svar