Åååh, hvilket misbrug! Godmorgen lørdag med tømmermænd…


Godmorgen…. Åååhhh…

Jeg er i live, og det er det positive i sagen. Åååhh…

Oktoberfest på artikelfabrikken tog totalt overhånd i går. Egentlig var det bare en fredagsbar. Som trak ud. Og som endte på sted med dansegulv og et par flasker gin. Her blev jeg ubarmhjertigt svunget rundt af vores kommercielle direktør, imens jeg bad til øvre magter om, at jeg ikke ville falde. Hvilket ellers lige er min stil. Er bare så uklædeligt at ligge og rode rundt på et beskidt dansegulv. Væltede hjem i seng kl. 2. Erstattede aftensmad med rødvin og gin, Ikke klogt. Nogen bestilte pizza, men det vidste jeg ikke, hvad jeg skulle stille op med. Så jeg drak lidt mere…

Jeg springer aldrig måltider over. Som i ALDRIG. Det er der en grund til. I morges vågnede jeg fra min bevidstløse søvn (tak søde børn for at vælge i dag som dagen, hvor I sover til 7.30), og hele min krop rystede. Dehydreret og kampsulten. Det er nok ikke lige i dag, jeg skal løbe 10 km.,.. Eller nogen kilometer overhovedet.

Har nu indtaget dette sammen med en hel kande te og begynder langsomt at føle mig som menneske igen. Fornemmer dog, at der er et stykke vej endnu.

Der er noget fundamentalt galt med, at fredagsbarer ligger på en fredag. De burde ligge på en tirsdag, så man ikke skal bruge sin kostbare weekend på at have tømmermænd og ynke sig. Klart et koncept med potentiale!

Mangler du inspiration til morgenmad og frokost?

… og har du en airfryer? Så er min nye e-bog lige noget for dig. Her får du 30 nye Keto-opskrifter på morgenmad og frokost, du kan lave i din airfryer. Nemt, hurtigt, lækkert og sundt.

Du sparer 20% lige her >>

Lad mig gøre dit sunde liv ENDNU nemmere!

Med MadbandittenPLUS får du:

 • energiberegninger på alle mine 1.900 opskrifter
 • din egen favoritside, hvor du kan gemme dine yndlingsopskrifter
 • adgang til værktøj, hvor du kan lave egne madplaner og få indkøbsliste
 • færdige madplaner, jeg laver
 • velkomst e-bog Den Store Keto-guide (værdi 149,-)
 • adgang til at læse eksklusive sundhedsartikler og guides
 • adgang til at lytte til min podcast

OG jeg fjerner alle reklamer fra siden🥳

Det koster 1 krone om dagen – men du kan prøve det GRATIS i 7 dage først.

>> MadbandittenPLUS <<

Kom med ombord og lad mig hjælpe dig. Det har aldrig været nemmere at spise sundt.

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

4 kommentarer til “Åååh, hvilket misbrug! Godmorgen lørdag med tømmermænd…”

Skriv en kommentar

 1. Puh, jeg bliver da helt dårlig ved tanken. Men tak for tippet!

  Henriette, jeg er lige bag dig på det med pizzafyld… ;-)

  Anne, jeg glæder mig til pral!

  Svar
 2. Jeg ved ikke helt, om jeg skal dø af grin eller have ondt af dig – så jeg gør begge dele ;-)

  Men se det på den lyse side: Så mange mennesker vågner oven i købet op med dårlig samvittighed over at have svinet deres krop til (også med pizza), og derfor tyer de straks til klidkiks og selleri. Mens de i virkeligheden trænger til bacon.

  Du står op og spiser bacon, får det meget bedre og er oven i købet meget sundere end dem!

  God lørdag :)
  Anne

  P.S. Lover til gengæld at prale over min start på weekenden senere ovre på min blog ;-)

  Svar