5 x opskrifter til næste uges madplan


Mangler du idéer til næste uges madplan, kan du tage et kig i min.

Næste uges madplan kan vi kalde Italien møder Thailand. Det er en uge med godt med farverige grøntsager på tallerken, og det er jo altid dejligt.

MANDAG: Stærk thaisuppe loadet med grøntsager

TIRSDAG: Hvid fisk med grøn salsa

ONSDAG: Saltimbocca med tomatsalat

TORSDAG: Melanzane alla parmigiana

FREDAG: Grøntsagsspaghetti med kødsovs

LCHF-madplan - Madbanditten.dk

Og hvad siger I til, at vi gør weekendens treat til en dejlig bountykage, som ikke indeholder andet sukker eller sødning end de mængder, der er i den mørke chokolade? Jeg tænker, at det godt kan blive en dejlig uge!

bountykage - sukkerfri og LCHF

Vil du hellere plukke fra de andre ugers madplan, kan du gøre det her:

MADPLANER

Kom med til webinar

Tilmeld dig 30 minutters gratis webinar d. 10. januar med Tine og mig og bliv klogere på din fordøjelse (og hvorfor den nogle gange brokker sig)

Tilmeld dig allerede nu, så du ikke går glip af det

Lyt til nyeste afsnit podcast gratis

Som PLUS-medlem kan du lytte til min nye podcast, Madbanditten uden filter – Lyt til sidste episode gratis i prøveperioden.

Emner denne gang: Antiinflammatorisk kost, hvad er den sundeste kost, proteindistribution, fest og alkohol på Keto og er Keto stadig sund, hvis man ikke laver alting fra bunden?

Lyt til sidste nye afsnit her >>

Udover podcast får du adgang til energiberegninger på alle opskrifter, du får din egen favoritside, hvor du kan gemme dine yndlingsopskrifter, du kan lave dine egne madplaner og få en indkøbliste til eller du kan bruge de madplaner, jeg laver til dig hver måned.

Alt dette for mindre end 1 krone om dagen og du kan starte med at prøve det gratis i 7 dage her:

Prøv MadbandittenPLUS i 7 dage

Skal jeg hjælpe dig med vægttab?

Keto er super effektivt til vægttab, når det gøres rigtigt. Stop med at spilde tiden og kom ordentligt fra start.

Se hvordan her >>

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

6 kommentarer til “5 x opskrifter til næste uges madplan”

 1. Har lige prøvet kødsovs med hasselnødder og det er den bedste tilføjelse i mange år! Tak for fantastisk inspiration!!

  Svar
 2. Hej Jane
  Kan du lige give en hurtig hjælp. Jeg er i gang med en opskrift fra en af dine dejlige bøger. Bl.a. Avocado lime dressing. Men der fremgår ingen lime i opskriften, men derimod citron. Og så er det, jeg er i tvivl, om jeg skal erstatte citronen med lime eller der bare også skal lime i.

  Svar
  • Har lige lavet den og vi brugte bare citron, da vi ingen lime havde. Smagte fantastisk, men vi undrede os også over at opskriften hed Avocado lime dressing.

   Svar