5 (usponsorerede) anbefalinger


Nogle gange kan jeg godt blive lidt ærgerlig over, at det ikke længere er muligt at give en god, gammeldags anbefaling til ting, produkter eller ydelser, jeg bruger og er begejstret for uden at føle, at jeg så er nødt til at skrive ‘usponsoreret’, ‘ikke-spons’ eller lign.

For det er jo åndsvagt. Hvis jeg ikke skriver, at noget er reklame, bør du som læser vide med sikkerhed, at det er en anbefaling, der kommer fra hjertet.

Men sådan fungerer det ikke længere.

Blogs er blevet kommercielle og der anbefales mange produkter. Det er der ingen skam i, det er sådan, månedslønnen trækkes hjem.

Ingen sponsorerede indlæg her

Jeg ved ikke, om du har bemærket det, og måske er du også ligeglad, men jeg skriver ingen sponsorerede indlæg. Jeg takker nej til at modtage gaver og jeg takker nej til at omtale produkter for penge. Jeg prøvede det kortvarigt i en periode for nogle år siden, men det var ikke mig, og jeg valgte det hurtigt helt fra.

Jeg tjener mine penge  på anden vis og er fint tilfreds med min forretning. Til gengæld reklamerer jeg hårdt for mine egne produkter (hint: køb Keto-bogen!!), og det er jo også en slags reklame, men det markerer jeg det altså ikke som. Hvis du går ind på Arlas hjemmeside, skriver de heller ikke ‘reklame’ ved deres tekst om letmælk.

5 anbefalinger fra hjertet

Nå men det jeg ville frem til er, at jeg i dag vil give dig 5 anbefalinger fra hjertet. Det er produkter eller ydelser, som jeg selv benytter mig af til fuld pris og hvor jeg betaler hver en krone med kæmpe glæde, fordi det, de laver, simpelthen bare er i orden. Og det er samtidig virksomheder, som jeg ønsker god vind, og som jeg håber får/har stor succes.

Så er du klar til lidt god gammeldags Link Love?

Here goes:

1 – Rigtigmad.dk – madklub med øko-kød til favorable priser

Jeg har været glad kunde hos rigtigmad.dk siden de startede. Det var lige netop den type tjeneste, jeg havde ventet på, at nogen skulle åbne. Jeg betaler 75 kr om måneden i medlemsskab og så køber jeg øko-kød, fjerkræ og fisk til favorable priser. Det hele leveres hjem til mig på frost.

Og kvaliteten er uovertruffen. Ofte når jeg køber øko-kød i supermarkederne, er det dyrt og dårligt.

Men hos rigtigmad.dk får jeg både god kvalitet og gode priser. Især fisk af god kvalitet synes jeg kan være svært at finde uden at måtte en tur omkring fiskemanden (hvilket jeg i øvrigt også gør, da vi har en ganske udmærket en af slagsen i Valby, hvor jeg bor).

Hos rigtigmad.dk er jeg særligt begejstrede for deres varmrøgede lakseprodukter, som har god smag uden at være for salte. Og deres chipotlebacon – mon Dieu! Og så alle sortfodsgrisprodukterne. Og at jeg kan købe confiterede øko-andelår, så jeg slipper for at confitere dem selv men kan nøjes med at lune dem og så kaste dem på grillen for sprødt skind.

Og fornyligt har de også lanceret færdigretter  og jeg har prøvet to af dem, og de smagte udmærket og det var meganemt. Og det hele er uden sukker, gluten etc. for det er jo bl.a. Thomas Rode, der står bag.

Kæmpe thumbs up. Jeg synes, alle burde købe deres kød derfra. Så tjek dem ud, hvis du ikke allerede bruger dem.

Opdatering: Rigtig Mad er desværre gået konkurs.
Rigtigmad.dk - øko kød til gode priser

2 – Exotic Mix – nødder så friske, som jeg aldrig har smagt før

Når jeg har været i Torvehallerne, har jeg tit købt nødder med hjem fra Exotic Mix, som har en stand derinde, og hver gang har jeg været forbavset, over hvor helt utroligt friske deres nødder smager. Intet andet sted har jeg fået så friske nødder, og jeg har prøvet MANGE steder.

Friske nødder og småharske nødder kan slet, slet ikke sammenlignes i smag.

Fornyligt så jeg, at de havde en webshop også, og det glædede mig endnu mere, for mit lager var ret tomt, og så tit kommer jeg altså ikke i Torvehallerne. Så jeg købte et ordentligt parti med hjem, og det var som altid af uovertruffen god kvalitet.

Og så har de de overlækre ristede hasselnødder fra Piemonte. De er dyre, ja måske, men hold fast, de smager godt! Som en lille nutellabid i munden.

Se mere her: Exotic Mix
Nødder

3 – Kokolade fra StoneBros – ‘paleologisk chokoladepålæg’

Denne har jeg nævnt flere gange, for den er jeg simpelthen så begejstret for. Faktisk er jeg bare virkelig begejstret for disse to brødre, hvis mission er at gøre det nemmere at spise paleo/LCHF/KETO.

Første gang jeg stødte på dem var på deres stand i Aarhus Central Food Market, som de vist ikke har længere. Her overhørte jeg, at de talte med en kunde om, hvor fedt det var at være i ketose og ja, så var jeg jo solgt.

Jeg ved ikke, om de har en fysisk butik længere, men jeg anvender deres webshop.

Her køber jeg især Kokolade, som er et slags  nutella/chokoladesmørepålæg lavet på kokosolie og uden sukker og kunstige sødemidler. I stedet er det sødet med en smule honning, og det er selvfølgelig også en slags sukker, men det ser jeg igennem fingre med. Og med 13 g kulhydrat pr. 100 g (og held og lykke med at spise 100 g i øvrigt), går det nok også.

Jeg siger dig, den smager godt!

De har også brødblandinger til stenalderbrød, som jeg ind imellem også køber i dovenskabens navn.

Se mere her: StoneBros
Sund nutella - kokolade lavet på kokosolie

4 – Bloomon – blomsterabonnement med superfine blomster

I et halvt års tid eller sådan har jeg haft  et blomsterabonnement fra Bloomon.dk. Det er en lidt dyr luksus, og Søren ryster på hovedet af mig, men de blomster bringer mig simpelthen så meget glæde.

Jeg synes tit, jeg kan savne noget at forkæle mig selv med, som ikke er spiseligt, og som ikke er meningsløst forbrug. Og her passer blomsterne bare så fint ind.

Jeg får leveret en kæmpe buket friske blomster hveranden onsdag og buketten varer faktisk lige indtil den næste kommer.

En 3-4 dage inden jeg får den nye buket, plejer jeg at fjerne trætte blomster og dele resten op i små buketter, som jeg sætter rundt i huset. Så har vi fx en lille blomst på spisebordet, en på badeværelset og Vega får en op på værelset. Og på den måde har de virkelig lang levetid.

Og deres buketter er SÅ afsindigt flotte.

Jeg kan anbefale at købe vasen med, der passer til buketten. Jeg  valgte den fra i første omgang, fordi jeg tænkte, at jeg havde masser af vaser, men jeg har fornyligt købt den alligevel, og jeg må bare erkende, at blomsterne står så meget flottere i en så stor vase.

De har et koncept med, at hvis du får en anden til at signe op til deres service, så er din næste buket gratis. Tilmed får den nye kunde en gratis vase med første buket.

Er et blomsterabonnement noget for dig og vil du have den gratis vase med, kan du bruge dette link:

Se mere her: Bloomon.dk
Blomster i køkken

5 – Mani Pine – spiseborde i massive egeplanker

Selvom vi ved flytningen har fået et større køkken-alrum, var der ikke plads til vores gamle spisebord, så vi har købt et nyt.

Jeg faldt først over Mani Pine på Instagram (@manipine) og så ville tilfældet, at de havde et showroom i Valby en dag, hvor Søren og jeg var ude og køre. Vi svingede forbi bare lige for at kigge men endte med at bestille et spisebord.

Og wow, jeg er SÅ glad for det.

Bordet er lavet  af massive egeplanker, som vi har valgt at få behandlet med sort olie. Til bordet har vi to udtræksplader på 30 cm til hver ende, og det  seje er, at de er skåret ud af det samme stykke træ. Når vi sætter pladerne i, fortsætter strukturet i træet altså ud i pladerne. Ja måske er det nørdet men jeg synes, det er en superfed detalje.

Bag Mani Pine står nogle nordjyske unge mænd og jeg vil bare sige, at vi har fået fantastisk service fra start til slut. Så kæmpe anbefaling til både deres måde at drive forretning på og deres produkt.

Så er du i markedet for et  nyt spisebord, kan jeg anbefale dig at tjekke dem ud.

Se mere her: Mani Pine

Sommerabat på Keto kostplan ‘den fleksible’

Få et superfleksibelt værktøj til at spise Keto med henblik på vægttab.

Læs alt om kostplanen her >>
(og spar 18%)

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

12 kommentarer til “5 (usponsorerede) anbefalinger”

Skriv en kommentar

 1. Rigtigmad.dk er desværre gået konkurs
  __
  Vi har investeret meget energi i udviklingen af Rigtigmad.dk siden etableringen i 2017. Desværre må vi konstatere, at virksomheden – alle bestræbelser og forskellige tiltag til trods – ikke har kunnet generere et overskud, som kan forsvare en fortsat drift. Vi har derfor været nødsaget til tage den meget svære beslutning at begære selskabet konkurs.

  24. Januar 2022

  Svar
  • Ja så trist. Men desværre også forventet. Idéen var virkelig god men priserne blev for høje til sidst, selv som medlem. Jeg tror, vi er mange, der gerne betaler ekstra for kvalitet og for fx at vores kød er opdrættet på en ansvarlig måde men det er brandærgerligt hvis det betyder at prisen bliver 50% højere. Så kan man ikke rigtigt være med længere.

   Svar
 2. Det var hyggelig og inspirerende læsning. Fik lyst til at købe blomster til migselv, og nu står der en fin buket i stuen og dufter skønt :-)

  Svar
 3. Hej Jane
  Altid dejligt med gode anbefalinger.
  Min svigerinde får også blomsterne, de er så smukke. Jeg arbejder på at overtale min mand ? det kunne være jeg bare skulle gøre det ?
  Har du prøvet https://www.kodbilen.dk/ De skulle også have super godt økologisk kød, til rimelige priser. Har dog ikke prøvet det selv endnu, men overvejer at købe juleanden hos dem.
  Hilsen Helle

  Svar
  • Dejligt de kunne bruges. Jeg kender ikke kødbilen men det lyder smart. Vi har en fiskebil, der kører rundt herude hvor jeg bor. Den har jeg dog heller ikke prøvet.
   Og held og lykke med blomsterne. Jeg tænker, det er en nem løsning for en mand at give blomster på den måde :)

   Svar
 4. Har du prøvet Nøddebazaren eller Mecindo, de forhandler også nødder, ikke så bredt et sortiment som Exotic Mix, men væsentlig billigere og friskheden fejler ikke noget.

  Svar