5 ting, der gør mig glad lige nu


Okay okay, så jeg er måske mere ‘glasset er halvtomt’-typen, men måske netop derfor er det endnu vigtigere for mig at huske at fremhæve alle de gode ting. For dem er der jo så rigeligt af også. Og med det i tankerne er det jo direkte åndssvagt, at jeg tager mig selv i at gå og øffe over de små ting, der irriterer mig.

Derfor. Her er 5 ting, der gør mig glad lige nu.

Ting nr. 1: At bo i vores nye hus

Jeg kniber mig selv i armen over hvor heldig jeg er, at jeg bor her og jeg elsker mit nye køkken. Også selvom jeg stadig ikke kan finde ud af at bruge min nye dampovn. Jeg lærer det nok det. Forhåbentlig inden jul – haha!

Men jeg elsker at være her og jeg bliver glad hver gang jeg kommer hjem eller hver morgen, jeg står op og kommer op i dette dejlige rum.

Bag mig, der hvor jeg stod, da jeg tog billedet her, er et hul i væggen dækket med brædder og plastik. Det er der vores nye tilbygning kommer til at være. Men derfor tog jeg billedet denne vej.

Og selvom håndværkerne møder ind hver morgen kl. 7 og larmer og støver som bare fanden, så er jeg taknemmelig for både at de møder op og for det arbejde, de laver. Det bliver megagodt og jeg glæder mig til hele huset står færdigt.

Ting nr. 2: Jeg sover som en sten

Min søvn har drillet mig det sidste års tid. I den villalejlighed, hvor vi boede før, havde vi væg-til-væg nabo til den ene side og en underbo. Og selvom ingen af dem (fester undtaget) var specielt larmende, så havde de en anden rytme end jeg (det er åbenbart de færreste, der går i seng 21.20 – haha!) og jeg er så lydfølsom, at der skal ganske lidt til at genere mig.

Dertil kom at vi havde Silas, som nabo også, og han er et livligt bekendtskab om natten, sådan drømmemæssigt.

I vores nye hus sover Søren og jeg i kælderen. Der er helt stille, og det er fantastisk, og jeg sover som en sten hver nat.

Ting nr. 3: Min ryg har det godt

Som du måske ved, har jeg en skør ryg og den har jo i årevis givet mig en del problemer. De sidste to års samarbejde og træning med Rasmus har dog gjort den del virkelig meget bedre, men jeg har alligevel i perioder syntes, at den blev lige hurtigt nok træt.

Men det går bare strygende med den ryg i øjeblikket. Vi træner hårdere, end vi nogensinde har gjort, og jeg har båret og slæbt og flyttet rundt på flyttekasser og møbler her i forbindelse med flytningen. Og det har været uvant men det er gået uden problemer. Ikke at have ondt er bare så fedt!

Læs også:  Farvel til rygsmerter

Ting nr. 4: Vi har bestilt ferie

Det er dyrt at købe hus, og det er dyrt at bygge til. Mon Dieu, hvor er det dyrt! Derfor er jeg særligt glad for at vi, inden vi helt havde overblik over præcist hvor dyrt, det blev, fik booket en ferie til februar.

Det har været et hårdt år med både bogskrivning (mig), hotelåbninger (Søren) og flytning og vi trænger virkelig til en pause. Men vi har jo ikke et pengetræ i vores nye have, så det kunne godt virke som det fornuftige valg at vælge en ferie fra med tanke på de mange udgifter, der er hele tiden. Men heldigvis er den ferie booket forlængst, og det er jeg virkelig så glad og lettet over.

Ting nr. 5: KETO-bogen har medvind

Det glæder mig vildt meget at se, at KETO-bogen stormer derud af i forsalget.

Lige i øjeblikket er det en af de mest sælgende madbøger hos saxo.com og det er da så blæret med tanke på, at den altså først udkommer i slutningen af december. Så kæmpe TAK for det.

Jeg har brugt lidt over et år på at skrive den bog, og jeg har så sørme ikke lavet den for at den skal stå og samle støv på boghandlernes hylder. Jeg har skrevet den, fordi den kan gøre en forskel for folk. Så køb den, ønsk dig den i nytårsgave eller køb den til en, du holder af. Yes!

Foruden at den klarer sig godt herhjemme, er der allerede flere udenlandske forlag, der er ved at kigge på den også. Så jeg er ret spændt på næste år, vil jeg sige.

Læs mere om bogen her: KETO – Optimer din fedtforbrænding og gå ned i vægt

Så med de ord er der jo ingen grund til at se glasset som halvtomt og jeg synes faktisk, det lige løftede humøret lidt bare at få vendt tankerne i lidt lysere retning.

Hvad gør dig glad i øjeblikket? Er du med på at lave en hurtig 5’er? Måske kan det gøre en forskel på din dag også!

 

Lad mig gøre dit sunde liv ENDNU nemmere!

Med MadbandittenPLUS får du:

 • energiberegninger på alle mine 1.900 opskrifter
 • din egen favoritside, hvor du kan gemme dine yndlingsopskrifter
 • adgang til værktøj, hvor du kan lave egne madplaner og få indkøbsliste
 • færdige madplaner, jeg laver
 • velkomst e-bog Den Store Keto-guide (værdi 149,-)
 • adgang til at læse eksklusive sundhedsartikler og guides
 • adgang til at lytte til min podcast

OG jeg fjerner alle reklamer fra siden🥳

Det koster 1 krone om dagen – men du kan prøve det GRATIS i 7 dage først.

>> MadbandittenPLUS <<

Kom med ombord og lad mig hjælpe dig. Det har aldrig været nemmere at spise sundt.

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

3 kommentarer til “5 ting, der gør mig glad lige nu”

Skriv en kommentar

 1. Dejlig inspirerende læsning Jane.
  Jeg har været meget flad i et stykke tid, og er netop ved at vende hovedet opad igen, og er selv ved at gå positiv listen efter.
  1. At mit forhold trods krise ser ud til at holde
  2. At jeg efter en tid med stor ensomhedsfølelese opdager at vennerne – og kæresten er der alligevel.
  3. at kigge på fuglene der bader i haven, virkelig livsbekræftende.
  4. At der flere gange om dagen kommer en virkelig lækker mis ind af døren og giver mig en følelse af at jeg er elsket, eller i det mindste behøvet, og at jeg har mulighed for at give den et dejlig katteværdigt liv i frihed til at komme og gå som den ønsker.
  5. At jeg lige nu (og hver dag) har muligheden for at lave mig et dejligt, sundt og tilfredsstillende måltid mad.

  Svar