5 sunde sommervaner


Det er blevet sommerferietid og Madbanditten holder sommerferielukket indtil august. Det betyder, at der ikke kommer nyt her på siden eller på Facebook. Den eneste aktivitet, som fortsætter over sommeren, er mit nyhedsbrev, som fortsat vil udkomme hver lørdag.

Vil du høre fra mig i sommerferien, skal du derfor tilmelde dig nyhedsbrevet og som tak for, at du har lyst til at tilbringe en lillebitte del af din sommer i mit selskab, sender jeg dig min nye lille e-bog med 5 sunde sommervaner – helt kvit og frit💛

Er du tilmeldt nyhedsbrevet allerede, har jeg sendt dig e-bogen i en mail som tak for, at du læser med❤️

Jeg ønsker dig en rigtig dejlig sommer☀️

Keto opskrifter til airfryer

Du får 30 nye, lækre Keto opskrifter til din airfryer i min nye e-bog.

Spar 20% i oktober – se mere her >>

Trænger du til en frisk start (der virker)?

Når man starter en kostomlægning med vægttab som mål, er det ret vigtigt, at man oplever hurtige resultater. Man har brug for at se ‘bevis’ for, at det, man gør, virker. Ellers er det for nemt at give op igen.

Slip for gætteriet og få en god start med min super-effektive (og supernemme) Keto kostplan.

Find Keto kostplanen her >>

Følg med på Instagram

Ved du, at du kan følge Madbanditten.dk på Instagram? Her deler jeg alle nye opskrifter, jeg udgiver.

Du er også velkommen til at følge min private Jane Faerber-profil. Her er mindre mad men mere hverdag, rejser og træning❤️

Skriv dig op til min lørdagsmail og jeg sender dig en madplan for 0 kroner.

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

4 kommentarer til “5 sunde sommervaner”

Skriv en kommentar

 1. Kære Jane
  Tak for “5 sunde sommervaner”. Jeg bliver altid så inspireret, når jeg læser dine skriverier. Ikke at jeg ikke, godt ved det, men for mig virker det, lige at læse tingene igen og få de gode råd genopfrisket. :-) Så tak for dig.
  Rigtig god ferie og sommer til dig og dine kære.
  Mange sommerhilsner
  Helle

  Svar
  • Det er dejligt at høre. Og jeg forstår fuldstændig. Selvom det nogle gange er indlysende, er det nogle gange rart med en reminder ;)

   Svar
 2. Kære Jane
  Rigtig god ferie – jeg håber, at du får sol og varme hele juli måned 🌞🌞
  Og jeg glæder mig til at læse om dine “5 sunde sommervaner” – jeg er sikker på at de er lige så gode, som alt andet fra dig 🥰😊
  Vh Jette

  Svar