5 sunde sommervaner


Det er blevet sommerferietid og Madbanditten holder sommerferielukket indtil august. Det betyder, at der ikke kommer nyt her på siden eller på Facebook. Den eneste aktivitet, som fortsætter over sommeren, er mit nyhedsbrev, som fortsat vil udkomme hver lørdag.

Vil du høre fra mig i sommerferien, skal du derfor tilmelde dig nyhedsbrevet og som tak for, at du har lyst til at tilbringe en lillebitte del af din sommer i mit selskab, sender jeg dig min nye lille e-bog med 5 sunde sommervaner – helt kvit og frit💛

Er du tilmeldt nyhedsbrevet allerede, har jeg sendt dig e-bogen i en mail som tak for, at du læser med❤️

Jeg ønsker dig en rigtig dejlig sommer☀️

Mangler du inspiration til morgenmad og frokost?

… og har du en airfryer? Så er min nye e-bog lige noget for dig. Her får du 30 nye Keto-opskrifter på morgenmad og frokost, du kan lave i din airfryer. Nemt, hurtigt, lækkert og sundt.

Du sparer 20% lige her >>

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

4 kommentarer til “5 sunde sommervaner”

Skriv en kommentar

 1. Kære Jane
  Tak for “5 sunde sommervaner”. Jeg bliver altid så inspireret, når jeg læser dine skriverier. Ikke at jeg ikke, godt ved det, men for mig virker det, lige at læse tingene igen og få de gode råd genopfrisket. :-) Så tak for dig.
  Rigtig god ferie og sommer til dig og dine kære.
  Mange sommerhilsner
  Helle

  Svar
  • Det er dejligt at høre. Og jeg forstår fuldstændig. Selvom det nogle gange er indlysende, er det nogle gange rart med en reminder ;)

   Svar
 2. Kære Jane
  Rigtig god ferie – jeg håber, at du får sol og varme hele juli måned 🌞🌞
  Og jeg glæder mig til at læse om dine “5 sunde sommervaner” – jeg er sikker på at de er lige så gode, som alt andet fra dig 🥰😊
  Vh Jette

  Svar