5 lækre til ugens madplan


Hvordan gik det med  madplanen i sidste uge? Og skal vi tage en tur til? I hvert fald kommer her 5 x lækker aftensmad. Om du vil bruge dem på madplanen eller bare plukke et par stykker derfra, er jo helt op til dig! Jeg håber, der er blomkål på tilbud i weekenden, for blomkål er lidt et tema!

MANDAG: Kylling i peanutbutter med spidskål

TIRSDAG: Low carb lasagne med squashplader

ONSDAG: Grøntsagsrisotto med bacon og svampe

TORSDAG: Laks med hollandaise og bagte blomkål

FREDAG: Blomkålspizza med den bedste bund!

LCHF-madplan - Madbanditten.dk

Og skal der lidt dessert på bordet også, anbefaler jeg den lækre – om end lidt sære – blåbærdessert med græsk yoghurt og peanutbutter 

LCHF-blåbærdessert med yoghurt og peanutbutter

linje.png

Sulten efter mere?  TILMELD NYHEDSBREV

Skal jeg sende dig en e-bog?

Skriv dig op til at modtage mine meget populære lørdagsmails og jeg sender dig kvit og frit min e-bog 5 hemmeligheder til vægttab med Keto.

Ja tak – den vil jeg gerne have >>

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

13 kommentarer til “5 lækre til ugens madplan”

Skriv en kommentar

 1. Er vild med og meget taknemlig for dine madplaner, det er mega god inspiration og gør bare min hverdag SÅ meget bedre…:-)
  Go’ søndag :-)

  Svar
 2. Tænker at afprøve denne livsstil og se om det kan gøre noget godt for mine utallige forsøg på et vægttab DOG vil jeg lige høre ……. min mand lever efter andre kostprincipper og undgår ALT fedt ! Så hvordan får jeg fedtet uden at vi skal lave 2-3 forskellige slags aftensmad ?

  Svar
  • Den, der laver maden, bestemmer hvad der skal på bordet ;-) Ikke? Din mand kan jo eller selv vælge, om han vil tage sovs, dip og dressing på. Eller hvad med at få ham med på at prøve det her i tre uger? Måske bliver han så overrasket, at han er med på fortsætte. Jeg spiste LCHF i 3 år før min mand hoppede med på bølgen, så det er jo bare at gøre det. Vores aftensmad består af kød, grøntsager, fedt og valgfri ris/kartoffel. Og så bestemmer hver enkelt rundt om bordet, hvad de tager på tallerkenen. Det er ikke så svært.

   Svar
 3. Lækker madplan. Vi laver også altid madplan, i næste uge siger vores
  Lasagne fra mæt og glad
  Stegt flæsk og blomkålsgratin
  Boller i karry med blomkålsgratin
  Hot dog i grøntsagsbrød
  Tunmousse med diverse reste grønt

  Den der blåbær dessert må jeg vist have i aften, tak for det :)

  Svar
  • Jeg synes da egentlig menuen fint kan gå på striks. Du kan altid selv justere lidt ned i kulhydrat og op i fedt, hvis du har brug for det.

   Svar
  • He he, nej, ingen penge her. Hvis jeg en dag serverer madplanen, sammen med en tilpasset indkøbsliste, kan det dog godt være :)

   Svar
 4. Vi laver altid madplaner. Synes det gør hverdagen nemmere. De er ikke altid lige kreative, men meget inspireret af hvad du har i bøgerne eller her på madbanditten.dk. Tak for dine lækre indslag :)

  Svar
 5. Jeg lavede kylling i peanutbutter forleden til stor succes hos selv mindstebarnet, som ellers nægter at spise noget med nødder. :-). Det viste sig så desværre, at hun fik en allergisk reaktion på peanutbutteren, så skal finde en alternativ løsning til retten :(

  Svar
 6. Hvor er det fedt med madplan :-) Jeg føler mig i hvert fald nogen gange lidt lost, når man sidder der og skal finde på. Så TUSIND TAK

  Svar