5 x hverdagsmad fra madbloggeren


Mange taler om, at de bliver stressede af sociale medier, fordi det ser ud, som alle andre bare har styr på alting, og så sidder man selv derhjemme i sit eget kaos. Det forstår jeg sagtens.

Jeg er jo en halv-gammel dame, men hvis jeg var ung og endnu ikke havde fundet fodfæste, kan jeg nemt forestille mig, hvordan sociale medier ville puste til mit eget fundament. Fordi det er nødvendigt at vide, at det, man ser, er et øjebliksbillede.

Og det skal man jo lige vide, at det er. Og også, at det er ok. Nogle gange spekulerer jeg over, hvordan jeg skal lære min datter at navigere i det virvar, der er derude, og hvordan jeg skal klæde hende på (også bogstaveligt talt) til at vokse op med sociale medier. Den slags fandtes jo ikke, da jeg var barn, så jeg er fuldstændig uden personlig referenceramme. Men den problematik kræver vist et helt særskilt indlæg.

Jeg kan såmænd også godt blive stresset af sociale medier, men det er mest over de mange konstante input, jeg bombarderes med. Når det bliver for meget, prøver jeg at lukke ned for dem. Det går nogle gange bedre end andre.

Mad-præstationsangt

Også her i maduniverset er det nemt at få præstationsangst, når alle andre tilsyneladende åbner den ene #perfectavocado efter den anden og drikker kaffe latte i udlandet hver og hveranden dag med det vildeste latte art og perfekt anrettede croissanter. Men her er det igen, at vi må huske på, at det kun er brøkdele af virkeligheden, vi ser. Og at perfekte avokadoer altså er pænere end makrelmadder, selvom makrelmadder også er helt ok.

Nå men i den anledning tænkte jeg, at jeg ville vise fem hverdagsmåltider, som blev fortæret og fundet ikke-blog-egnede. Hvis jeg tæller sammen, er det stadig denne type, måltider, jeg spiser fleste af.

Velkommen behind the scenes

5 x hverdagsmad fra madbloggeren

En dåse makrel med broccoli stegt i kokosolie med noget cremefraichedressing og feta og en gulerod.

LCHF til hverdag: 5 hverdagsmåltider fra madbloggeren. --> Madbanditten.dk

Blomkål stegt i kokosolie med salt og peber og paprika med en pølse skåret i skiver og lidt agurkestave.

LCHF til hverdag: 5 hverdagsmåltider fra madbloggeren. --> Madbanditten.dk

Ingen uge uden kødsovs: Spidskål lynvendt på panden i kokosolie med kødsovs og revet ost.

LCHF til hverdag: 5 hverdagsmåltider fra madbloggeren. --> Madbanditten.dk

En rest kylling stegt med broccoli i kokosolie og en peberfrugt.

LCHF til hverdag: 5 hverdagsmåltider fra madbloggeren. --> Madbanditten.dk

En rest laks rørt med cremefraiche og rullet i et salatblad.

LCHF til hverdag: 5 hverdagsmåltider fra madbloggeren. --> Madbanditten.dk

Hvad nu, hvis jeg bliver mæt halvvejs igennem portionen eller endnu værre, ikke bliver rigtigt mæt?
Ja altså, hvis jeg bliver mæt, stopper jeg med at spise og gemmer resten eller smider det ud. Er jeg stadig sulten, efter jeg har spist, tager jeg en portion til. Er det frokost, drikker jeg altid en kop kaffe med fløde og/eller kokosolie til også.

Bliv klogere på Low Carb og Keto i din sommerferie☀️

Lyt blandt andet til emner som: strategier til vægttab, hvordan du griber vægttab an efter 40, fordele og ulemper ved faste, cravings og sukkerafhængighed, mentale redskaber til motivation og fastholdelse og hvordan du kommer tilbage på sporet efter en periode med for meget af det gode.

Lige nu kan du lytte til hele mit podcast arkiv for bare 49,-

Prøv MadbandittenPLUS her >>

I gang med Keto på en nem og fleksibel måde?

Med min nye Keto kostplan ‘den fleksible’ vælger du frit tre retter pr. dag fra planen og uanset hvilke du vælger, får du den rette mængde kulhydrat, protein og fedt for at gå ned i vægt.

Prøv kostplanen her >>

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

18 kommentarer til “5 x hverdagsmad fra madbloggeren”

 1. Thank you so much for this post! I can barely cook so I try to look for healthy meals that are simple and quick to make. I’ve been struggling with that but not after this! :D Thanks again!

  Svar
 2. Det er et meget inspirerende og langt mere brugbart indlæg for mig – flere af dem tak!
  Jeg spiser meget lig dig til frokost, hvad der lige er i køleskabet, men jeg havde aldrig tænkt at det kunne blive lækkert med broccoli og blomkål vendt hurtigt på panden!

  Svar
 3. Jeg vil bare lige melde mig i skaren af læsere der elsker det her indlæg. Tak for det, virkelig lige den inspiration jeg manglede! Aftenens menu står hermed på spidskål med kødsovs :D

  Svar
 4. Sådanne indlæg må der gerne være flere af. Det er så inspirende at være menneskelig! Tænk at jeg skulle skrive det?!

  Svar
  • Det er svært at sige. Jeg kan ikke længere lige huske den præcise dag, jeg har spist dem. Men som der står sidst i indlægget, har jeg spist mere hvis det var nødvendigt og der altså var mere, hvilket der jo ikke altid er, når man spiser rester. Hvis jeg ikke føler mig helt tilfreds, putter jeg ekstra kokosolie i kaffen.

   Svar
 5. Kære Jane, Hvor dejligt befriende simpel lækker mad. Så kan man jo skrue lidt op i weekender eller når man har tid;-)

  Svar