5 gode takeaway steder


Som jeg tidligere har luftet, har der været en pæn del take away på menuen herhjemme den sidste måneds tid. Årsagen er, at jeg har ligget vandret for at få LCHF året rundt klar til tryk (vi sender til tryk på mandag), og samtidig har Søren været lagt ned af en stribe budgetmøder. Virkelig dårlig kombi, men ingenting bliver bedre af at slå sig selv oveni hovedet med det.

I stedet har vi nu fået konstateret, at en diæt med overvægt af kaffe, chokolade og takeout heller ikke er hverken holdbar eller attraktiv på den lange bane, og så kan vi jo langsomt vende tilbage til de gode vaner, når overskuddet igen melder sig.

Keto / Low Carb take away

Der er jo heldigvis masser af muligheder for rimelig, eller endda god takeout, når man bor i København. Herude i Valby, hvor vi bor, er mulighederne dog begrænsede, så vi har kørt lidt længere efter maden. Stederne, vi har købt mad fra, er dyrere end en shawarma nede fra hjørnet. Den kan såmænd da ellers være ok i ny og næ, men når man har en periode, hvor der er takeout på menuen ofte, er det rart at få noget rigtig mad på tallerkenen.

Her er en liste over vores 5 favorit takeout-steder:

1. WOK
Byens bedste thai-takeout, som jeg endda har skrevet om tidligere her på bloggen. Udover at maden er utroligt velsmagende, har WOK sølvmærke i økologi. Det betyder, at 60-90% af maden er dokumenteret økologisk. Jeg bestiller næsten altid rød panang karry med kylling, som er uhørt lækker og i så venlig en portionsstørrelse, at jeg ikke behøver ris for at blive mæt.

WOK, Vesterbrogade 103, 1620 København V

Rød thai-curry - Madbanditten.dk

2. HALIFAX
Herude i Valby har vi fået en Halifax, som er en burgerkæde. Halifax serverer burgere af ordentlig kvalitet og af ordentlige råvarer. Du bygger selv din burger ud fra nogle sammensatte forslag, og det er så nemt som ingenting at bestille uden brød og med salat i stedet for fritter. Personalet er imødekommende og søde, og vi går tit derned og spiser i restauranten, men man kan også hente maden med hjem. Luuurve!

Halifax, Skolegade 9, 2500 Valby

3. DELIGRECO
En ny favorit er den græske deli inde på Gl. Kongevej. Her er græsk salat med feta og oliven, gyros, saftige græske hakkebøffer og diverse gryderetter. Det kan kræve lidt særbestilling at lave maden kulhydratfattig, men det er besværet værd.

Deli Greco, Gl. Kongevej 170, 1850 Frederiksberg 

4. ORGANIC INDIA
Navnet siger det hele: Øko-indisk takeout. Masser af lækre krydrede retter og endda særlige Paleo-retter på menukortet bestående af kød, grønt og nødder.

Organic India, Vesterbrogade 169, 1800 Frederiksberg

5. DET SUNDE KØKKEN
Dette sted har jeg et lidt sentimentalt forhold til, da jeg boede i nærheden, dengang jeg var på barsel og spiste derfra mindst en gang om ugen. Konceptet er rôtisserie-kyllinger og salater fra montren, og det er hurtigt, sundt og nemt.

Det Sunde Køkken, H.C. Ørstedsvej 37 A, 1879 Frederiksberg

Men der findes jo SÅ mange flere gode steder. Hvad er din favorit, når der skal takeout på bordet? Fortæl mig det her nedenfor eller på Facebook.

Sommerabat på Keto kostplan ‘den fleksible’

Få et superfleksibelt værktøj til at spise Keto med henblik på vægttab.

Læs alt om kostplanen her >>
(og spar 18%)

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

40 kommentarer til “5 gode takeaway steder”

Skriv en kommentar

 1. Carls jr. Har en LCHF Cheesebruger. Den hedder letuce wrap cheese et eller andet og den er faktisk helt okey ??

  Svar
  • Ja det samme har MAX burgers faktisk. Den smager virkelig godt, synes jeg.

   Det her indlæg er jo tusinde år gammelt. Måske det snart skal have en opdatering :)

   Svar
 2. Hej Jane – jeg trykkede på linket til “Det Sunde Køkken” i din oversigt over take away. Mit klik ledte til intet mindre end kinesisk porno. Det var sjovt, men nok ikke meningen. KH Camilla

  Svar
  • Åh gud!?? Jeg tror slet ikke det sted findes længere heller. Det her indlæg er jo tusinde år gammelt. Men tak❤️

   Svar
 3. Hej Jane
  Det er efterhånden noget tid siden du lavede dette opslag med take away steder ?
  Jeg vil gerne opfordre dig til at lave en ny ??

  Svar
  • Haha ja, det er jo tusinde år siden. Det kan da godt være jeg skal opdatere den. Sagen er bare at jeg spiser meget, meget lidt takeout, så jeg ved ikke helt hvor uddybende sådan en liste kunne blive ?

   Svar
 4. Jeg kan anbefale Carls Jr kæden der har lavet en lettucewrap som du kan få om ALLE deres burgere, så istedet for en bolle får du icebergsalat. Serveres med kniv og gaffel. Dejligt. Ost og bacon i rå mængder er også en mulighed.

  Svar
  • Ej så lækkert! Hvor er det de ligger henne, siden jeg ikke har fået prøvet dem endnu. Er det et jysk fænomen?

   Svar
   • Ved nærmere googling, kan jeg se at det er et jysk fænomen.. og lige en enkelt i Odense. Kolding, Vejle, Randers og Århus. Du må omkring på en af dine ture rundt i landet. :-)

    Svar