5 favoritter til grillen + 5 x lækkert tilbehør til grillmaden


Har I set vejrudsigten for weekenden? Det bliver jo sommer! Så skal der grilles! Det er jo ikke prangende, hvad jeg har af grill-opskrifter her på bloggen, men det er alligevel lykkes mig at grave en lille håndfuld favoritter frem. Tag et kig på mine bedste grill opskrifter her nedenunder.

5 favoritter til grillen

Sommermad er SÅ taknemmeligt, synes jeg. Kødet smager overlækkert efter en tur på grillen og grøntsagerne har masser af smag. Det er så nemt at trylle lækker mad frem af ganske lidt.

Det er også en utrolig taknemmelig årstid at spise Keto/LCHF. Kød, grøntsager og fede dips. Ja tak! Okay, så er der lige det med alle de glas hvidvin, de lange lune sommeraftener indbyder til at drikke, men den må vi tage en anden dag.

Jeg er som sagt ikke verdensmester i at grille. Oftest er det Søren, der gør det, og så laver jeg tilbehøret. Tag et kig her nedenfor på 5 idéer til lækkert tilbehør til grillmaden.

5 x lækkert tilbehør til grillmaden

5 favoritter til grillen

Lad sommeren begynde!! :-)

Trænger du til en frisk start (der virker)?

Når man starter en kostomlægning med vægttab som mål, er det ret vigtigt, at man oplever hurtige resultater. Man har brug for at se ‘bevis’ for, at det, man gør, virker. Ellers er det for nemt at give op igen.

Slip for gætteriet og få en god start med min super-effektive (og supernemme) Keto kostplan.

Find Keto kostplanen her >>

Keto kostplan testimonial

Skal jeg sende dig en gratis Keto-madplan (aftensmad)?

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

6 kommentarer til “5 favoritter til grillen + 5 x lækkert tilbehør til grillmaden”

Skriv en kommentar

 1. Jeg tror helt sikkert, at jeg vil prøve at lave de kødspyd du har. De ser virkelig lækre ud. Jeg fik for nylig en grill fra Morsø, og jeg har været lidt i tvivl om hvad vi skulle prøve her i weekenden.

  Svar
 2. Til grill kan jeg klart anbefale at vikle bacon om en asparges eller 2 og så grille den. fantastisk tilbehør. mega lækkert!!

  Svar
 3. Da kom jeg hjem fra København i morges,med din kokebok LCHF Året rundt i bagasjen.Gleder meg til og prøve ut oppskrifter.

  Svar
 4. BØNNEFRITTER!!!!! Der var lige svaret på, hvad jeg skal ha’ sammen med det kød, som står hjemme i køleskabet og trækker… oksefars med persille, purløg, rødløg, salt/peber/chipotle, creme fraiche og æg. Laves til “frikadeller” med en klump mozzarella i midten og stegt på panden ;-)

  Svar