5 favoritter til grillen + 5 x lækkert tilbehør til grillmaden


Har I set vejrudsigten for weekenden? Det bliver jo sommer! Så skal der grilles! Det er jo ikke prangende, hvad jeg har af grill-opskrifter her på bloggen, men det er alligevel lykkes mig at grave en lille håndfuld favoritter frem. Tag et kig på mine bedste grill opskrifter her nedenunder.

5 favoritter til grillen

Sommermad er SÅ taknemmeligt, synes jeg. Kødet smager overlækkert efter en tur på grillen og grøntsagerne har masser af smag. Det er så nemt at trylle lækker mad frem af ganske lidt.

Det er også en utrolig taknemmelig årstid at spise Keto/LCHF. Kød, grøntsager og fede dips. Ja tak! Okay, så er der lige det med alle de glas hvidvin, de lange lune sommeraftener indbyder til at drikke, men den må vi tage en anden dag.

Jeg er som sagt ikke verdensmester i at grille. Oftest er det Søren, der gør det, og så laver jeg tilbehøret. Tag et kig her nedenfor på 5 idéer til lækkert tilbehør til grillmaden.

5 x lækkert tilbehør til grillmaden

5 favoritter til grillen

Lad sommeren begynde!! :-)

Bliv sommerklar med Madbanditten

Enkel og ligetil protokol til vægttab – super effektiv og realistisk.

Prøv den super populære Sommerklar-protokol, som har taget Madbandittens læsere med storm.

Sendes øjeblikkeligt på mail – kun 99,- 

 

 

6 kommentarer til “5 favoritter til grillen + 5 x lækkert tilbehør til grillmaden”

 1. Jeg tror helt sikkert, at jeg vil prøve at lave de kødspyd du har. De ser virkelig lækre ud. Jeg fik for nylig en grill fra Morsø, og jeg har været lidt i tvivl om hvad vi skulle prøve her i weekenden.

  Svar
 2. Til grill kan jeg klart anbefale at vikle bacon om en asparges eller 2 og så grille den. fantastisk tilbehør. mega lækkert!!

  Svar
 3. Da kom jeg hjem fra København i morges,med din kokebok LCHF Året rundt i bagasjen.Gleder meg til og prøve ut oppskrifter.

  Svar
 4. BØNNEFRITTER!!!!! Der var lige svaret på, hvad jeg skal ha’ sammen med det kød, som står hjemme i køleskabet og trækker… oksefars med persille, purløg, rødløg, salt/peber/chipotle, creme fraiche og æg. Laves til “frikadeller” med en klump mozzarella i midten og stegt på panden ;-)

  Svar