Jane 40 år


I dag fylder jeg 40, og det har jeg glædet mig til i lang tid. Jeg interesserer mig normalt ikke for fødselsdage og da slet ikke min egen, men at skifte årti er altid lidt stort. Jeg har længe følt mig færdig med 30’erne, hvis det giver nogen mening. Ellers kan du læse om det her.

30’erne har for mig været et hæsblæsende årti. Det har været et årti med små børn, karriere- og identitetsjagt, stress og sammenbrud, kursskifte, ny karrierejagt, 5 bogudgivelser, opbygning af en forretning, ny identitetsjagt og et par andre småting.

Jeg satser på, at 40’erne bliver lidt mindre hæsblæsende og med meget mere tid og overskud til at gøre skøre og sjove ting.

Fødselsdag i Thailand

Vi er stukket af til Thailand, og jeg fejrer min fødselsdag i selskab med mine allerbedste i varmen og med sand mellem tæerne. Søren, Silas og Vega har allerede fejret mig med fødselsdagssang og fine gaver.  Og på trods af adskillige frabedelser fik jeg også muffins med guf-frosting og fødselsdagssang af personalet her på stedet til morgenmad. Oh yes!

Mere om vores rejse, når jeg kommer hjem. På programmet i dag står: lang slentretur på stranden, frokost på favorit-thai-restaurant, afslapning ved poolen, måske træning, sjusser og solnedgang og lækker middag på en af hotellets restauranter. I’m sorry, men det kan Valby altså ikke hamle op med!

Vi ses, venner. Nu vil jeg på stranden!

Khao Lak, Thailand
Fineste gaver fra familien – Vega havde endda skrevet et digt, der rimede!

Khao Lak
Smuk strand i Khao Lak. 

Khao Lak, Thailand
Tvillinger, der pludselig enes helt fint

Khao Lak, Thailand
Superlækkert resort – måske det bedste sted, vi har været i Thailand (mere om det senere)

Happy Birthday
Muffins med guf-frosting til morgenmad – thanks!

Khao Lak, Thailand

Er du klar til julemåneden (og dens mange fristelser)?

Hold fast i de gode vaner med Madbandittens Juleopskrifter. Her er både mad til juleaften og julefrokosten og en masse lækre søde sager, som ikke sender blodsukkeret på himmelkurs.

Få tilsendt Madbandittens Juleopskrifter her

Madbandittens juleopskrifter

Trænger du til en frisk start (der virker)?

Når man starter en kostomlægning med vægttab som mål, er det ret vigtigt, at man oplever hurtige resultater. Man har brug for at se ‘bevis’ for, at det, man gør, virker. Ellers er det for nemt at give op igen.

Slip for gætteriet og få en god start med min super-effektive (og supernemme) Keto kostplan.

Find Keto kostplanen her >>

Lise Pedersen - vægttab på 50 kg med LCHF som hun har holdt i 2 år testimonial keto kostplan

Skriv dig op til min lørdagsmail og jeg sender dig en madplan for 0 kroner.

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

25 kommentarer til “Jane 40 år”

Skriv en kommentar

  1. Kæmpe stort tillykke Jane!! Godt at du giver dine kære lov til at fejre dig på DIN dag??????????????????????????

    Svar
  2. Stort tillykke, det må være dejligt at fejre sin fødselsdag med varmt sand mellem tæerne,turkis vand, lækker mad og skønne børn (og mand :-))

    Svar