40.000 likes på Facebook – kig forbi og vind en bog!


I dag fejrer vi, at Madbandittens Facebookside har rundet 40.000 likes. Det er jo helt tovligt, som vi siger, når vi kommer fra Jylland. Men det er jo lidt af et hjørne, og hvis du spæner ind på Facebooksiden, har du mulighed for at deltage i konkurrencen om at vinde en af mine bøger. Hvilken en, du vil vinde, bestemmer du selv. Der er tre bøger på højkant. Klik dig direkte ind på konkurrencen her: VIND EN BOG!

DU KAN IKKE DELTAGE I KONKURRENCEN HER PÅ BLOGGEN – KUN PÅ FACEBOOKSIDEN!

Der er altid nogen, der smider deres lod i en kommentar her på bloggen, og hvor hyggeligt det end er med en hilsen, så kvalificerer det altså ikke til konkurrencen.

Hold også øje med bloggen her i weekenden, hvor vi skal fejre med noget rabat fra de trofaste samarbejdspartnere!

Glad forfatter herfra! Tak fordi I følger med!

LCHF-bøger - Jane Faerber

Skal der lækker sommermad på tallerkenen?

Med min Keto Madplan Sommer sørger jeg for, at du får nem og sommerlig aftensmad på bordet, uden at du skal stå i køkkenet i timevis.

Du sparer tid, penge og kalorier, fordi du slipper for dyr takeout og hovsa-måltider.

Få fingrene i madplanen her >>

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

9 kommentarer til “40.000 likes på Facebook – kig forbi og vind en bog!”

Skriv en kommentar

 1. Jeg kunne virkelig godt tænke mig at prøve dine bøger. Jeg savner inspiration til at give mine tre børn en kost der er sundere og mere gennemtænkt.
  Kh. Stine

  Svar
 2. Rigtige gode bøger. Jeg Købte først mæt og glad så mæt og slank. Jeg læser også i dem når jeg lige ind i mellem for tanker om det nu også er det jeg vil. Det er god terapi, så bliver jeg hurtig sikker på at det er den vej, jeg skal for at være mere sund og tabe mig. I morgen går jeg ind i 5 uge på lchf. Det er fantastiske opskrifter.

  Hilsen
  Lisbeth

  Svar
 3. Jubiii! Jeg har lige købt de to sidste i Netto i morges til kun 99kr per styk. Jeg er vild med alt det du laver, Jane! Det er min 11. dag på LCHF og jeg har smidt 6 kg. 6 kg!!!!! (drømmen er ca. 20 i alt) Det er simpelthen SÅ befriende ikke at tænke på mad hele tiden, ikke at gå til af sult hele tiden og så selvfølgelig spise alt det, som bare smager SÅ GODT (=fedt). Jeg er helt sikker på at det her ikke bare er en kur, men en reel livsstilsændring. Det føles faktisk som om jeg har været på en kur hele livet og nu endelig kan slappe af. SKØNT!
  Tak.

  Svar