4 lækre snacks til nytårstalen


Her får du fire lækre snacks til nytårstalen.

Hos os starter nytårsaften kl. 18.00 med et glas bobler til Dronningen nytårstale. Hvis gæsterne (og måske især værtinden) ikke skal gå i gulvet af alkohol på tom mave, er det vigtigt, at vi får lidt spiseligt sammen med.

Vi plejer at servere brød, fx madbrødet med havsalt og krydderier fra i går sammen med en lækker pesto eller oliventapenade, og så plejer jeg at lave nogle forskellige snacknødder. Her er de soja-(tamari)-ristede mandler næsten legendariske, og jeg tør ikke at invitere vennerne, uden at de er på bordet.

Snacknødderne står som regel fremme hele aftenen og får en lille revival efter midnat, når der kommer sjusser på banen, og er vi heldige, er der nogle tilovers til at rette op på saltbalancen dagen efter.

4 lækre snacks til nytårstalen

4 lækre snacks til nytårstalen --> Madbanditten.dk

Mangler du inspiration til morgenmad og frokost?

… og har du en airfryer? Så er min nye e-bog lige noget for dig. Her får du 30 nye Keto-opskrifter på morgenmad og frokost, du kan lave i din airfryer. Nemt, hurtigt, lækkert og sundt.

Du sparer 20% lige her >>

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

14 kommentarer til “4 lækre snacks til nytårstalen”

Skriv en kommentar

 1. Jeg tror vi laver nogle baconsvøbte dadler. Måske heller ikke helt LCHF, men lækkert og naturligt (arh, bacon er måske ikke så naturligt igen..)

  Svar
 2. Snaks til nytårsaften plejer at være blomkålsbuketter med hjemmelavet kryddermayo og syltede chilier fyldt med flødeost, mmm… Det er jo også en mulighed for nøddeallergikere. Og så selvfølgelig et udvalg af gode oliven :-)

  Svar
 3. Måske hører disse ikke til LCHF-kategorien, men lækre snacks er det :-)

  Hjemmelavede saltstænger

  Ingredienser:

  1 pk. frosne butterdejsplader
  Groft salt og/eller kryddersalt
  Vand til pensling

  Pladerne tøs op ved stuetemperatur ca. 20 min.

  Skær en plade i ca. 1 cm stykker på den lange led og pensl med vand
  Drys med groft salt/kryddersalt
  Vend stykkerne/pladen med en paletkniv – pensl med vand og drys med salt på den anden side
  Vrid/sno hvert stykke og læg på en bageplade med bagepapir efterhånden.

  Bages ved 200 gr. i ca. 15 min., eller til de er passende gyldne.

  De kan sagtens laves dagen før – og holde sig nogle dage uden at blive bløde.

  Kilde: Ukendt (fik den af en veninde, som fik den af en anden veninde …)

  Svar
 4. tak for nogle lækre snack-opskrifter…jeg laver noget gange farinata, og bager det så det er sprødt..ellers er rugbrødchips altid et hit..

  Svar
 5. Hvis du har nogen gode forslag til snacks til nytår for en nøddeallergiker, er jeg meget nysgerrig :) – for alle nødderne og mandlerne lyder lækkert, men også farlige..

  Svar
  • Nej, det har jeg ikke rigtig. Jeg har aldrig lidt af (voldsom) pms, hverken før LCHF eller efter. Jeg hører også lidt forskelligt fra læserne, synes jeg. Nogle oplever kæmpe bedring mens andre oplever, det bliver værre. Hvad det skyldes ved jeg heller ikke, men det lyder bestemt ikke rart…

   Svar