I mange år har vores nytårsdessert bestået af raw chokoladekage. Det er så nemt, da kagen skal laves dagen før for at sætte sig ordentligt, og så imponerer det altid helt vildt, når man bagefter fortæller, at kagen er lavet uden raffineret sukker og mel men i stedet af naturlige ingredienser som tørret frugt og nødder.
De smager fuldstændig guddommeligt, det gør de altså!
De to første på listen i dag er favoritter. Den første på listen (chokoladetærten) husker du måske fra #chokoladekagegate, da det stak helt af på Facebook, fordi jeg:
1) kaldte det en chokoladekage (en læste endda op fra chokoladebekendtgørelsen om hvilke krav, der skulle være mødt for, at man måtte kalde sin kage “chokoladekage”, og
2) beskrev kagen som “naturlig”, fordi den var den sukker og mel.
Begge dele noget, jeg har gjort mig skyldig i igen i dag. På forhånd undskyld.
Den her sære lidt politiadfærd affødte senere dette indlæg: Ting, du ikke må sige som madblogger fordi jeg lige blev lidt træt af selvhøjtidelighed og internetpoliti.
Spread some love, people!
Det er helt vildt, så transformerende det kan være at skifte sit mindset fra negativt til positivt. Jeg taler af erfaring her…
Nå men nu til de fire RAW kager. Jeg har udvalgt disse:
- Raw chokoladetærte med nøddebund
- Raw chokoladekage i lag med vaniljecreme og chokoladeganache
- Raw “After Eight” Brownie
- Raw brownie med appelsin og havtorn
Se billeder og find link til opskrift herunder.
Madbanditten.dk” width=”651″ height=”868″>
Opskrift her: Raw chokoladetærte på nøddebund
Opskrift her: Raw chokoladekage med vaniljecreme og chokoladeganache
Opskrift her: Raw “After Eight” brownie
Madbanditten.dk” width=”651″ height=”868″>
Opskrift her: Raw brownie med appelsin og havtorn
0 kommentarer til “4 lækre RAW-kager til nytårsdesserten”