Med vinter og mørke og blæst kommer også lysten til simreretterne. Du ved, dem, der står i gryden på komfuret og dufter i hele huset.
Med tanke på, hvor tit vi faktisk får simreretter af en eller anden art herhjemme, er det spøjst at så få af dem er nået til bloggen her. Jeg mistænker, at det har noget at gøre med, at simreretter sjældent er særligt fotogene, og så at de først er færdige efter solen er gået ned og derfor næsten umulige at tage et anstændigt billede af.
Men jeg kan jo passende sætte det på min to do-liste at få lavet lidt flere simreretter her til bloggen. I mellemtiden kan du fornøje dig med disse fire varmende retter:
Fire dejlige vinter simreretter
- Osso Buco
- Oksekæber
- Bøf Stroganoff
- Chili con carne med chokolade
Lad os se på dem en efter en.
Osso Buco
Det lidt svært håndterlige stykke kød, der bliver smør-mørt af langtidstilberedningen.
Opskrift her: Osso Buco
Oksekæber i flødesovs
Lad dig ikke skræmme af tanken om at spise kæber. Det er (ved rette tilberedning) det lækreste og møreste stykke kød, du kan få.
Tip: Oksekæber er billigere end svinekæber!
Opskrift her: Oksekæber i flødesovs
Bøf Stroganoff
Madbanditten.dk”>
Man går aldrig galt i byen med bøf stroganoff. Det er en af dem, der bare altid holder!
Opskrift her: Bøf Stroganoff
Chili con carne
Chili con carne er genialt, når man skal lave mad til mange eller når man vil have rester til fryseren.
Opskrift her: Chili con Carne
Og som en lille ekstra bonus vil jeg trække paprikagryden med op her. Fik du ikke prøvet den sidst, så se at få den skrevet på madplanen.
Opskrift her: Paprikagryde med bacon og cocktailpølser
0 kommentarer til “4 vinter simreretter til kolde aftener”