Sanne tabte 30 kg – det var ikke engang svært!


I dag vil jeg gerne bringe endnu en inspirerende succeshistorie. I skal nemlig møde Sanne, der har tabt sig 30 kg med LCHF og som har holdt vægttabet i over to år.

Når jeg modtager disse historier fra læsere, bliver jeg helt utroligt glad. Og helt vildt imponeret. At tage styringen og dreje sit liv i en ny retning er en kæmpe præstation.

Sanne, vildt godt gået af dig! Du er en kæmpe inspiration!

Men lad nu Sanne fortælle selv:

Jeg har tabt mig 30 kg med LCHF uden at det var en pine. 

Jeg har altid følt mig fed, blevet drillet med at være fed og det uden at være mere end 10 kg overvægtig, men mit BMI og min bygning hænger bare ikke sammen.

Efter en del år på kontor var det kun gået opad, og da jeg i 2011 fik min søn nr 2, tabte jeg hurtigt graviditetsvægten men var stadig 15 kg overvægtig. De tabte kilo kom dog på igen, og da barslen var slut vejede jeg tæt på 100 og stoppede med at veje mig.

Jeg var blevet fyret under min barsel, og var i det hele taget lidt nede. Men jeg fik nyt arbejde, som jeg klarede godt, og det gav mig mod på at prøve vægttabet, som aldrig var lykkedes før.

Mødet med LCHF
Jeg fandt en dag dig Jane og LCHF og bogen Mæt & Slank med LCHF. Den gjorde en verden til forskel. Jeg fulgte rådene og startede med det samme. Jeg skrabede fyldet af pizzaen og spiste det, og jeg overlevede på ostebidder og med olivenolie på salaten og omeletter.

Jeg fik forstoppelse og måtte i gang med vand og alskens midler. Jeg fik ondt i hovedet og havde det skidt. Men efter første uge havde jeg tabt 3 kg og efter den næste uge begyndte det at klare op. Jeg begyndte at sove bedre og meget tungere. Jeg blev glad. Jeg fik en livslyst af en anden verden. Bedre hud og meget mere energi. Ingen trang til sødt, så nej, det var ikke svært.

Mæt – og vægten gik ned!
Jeg lærte at mærke efter, hvornår jeg var mæt. Derefter hvornår jeg var næsten mæt…og efterhånden som vægten raslede ned, justerede jeg lidt på portionsstørrelser, nødder osv. 

Jeg havde nu tabt 10-15 kg, og folk begyndte at bemærke det.

Og det var stadig ikke svært. Ingen sult, intet motionsregime for de dårlige knæ. Jeg begyndte at kunne faste og sprang nemt måltider over. Jeg havde prøvet fastekure før men havde aldrig kunne holde det grundet blodsukkerudsving og utilpashed. 

Jeg fortsatte og fortsatte og en dag ca. 6-7 mdr efter, havde jeg tabt de 30 kg. Nu var jeg normalvægtig. For næsten første gang i mit liv tror jeg! 

Det indre arbejde
Men det mærkelige var, at jeg var stadig ikke tilfreds med min vægt hvilket satte et større arbejde i gang med at acceptere mig selv. 

Så den største forskel, der er sket i de her næsten 2 år er det, der er sket i mit hovede.

I dag elsker jeg ikke bare min krop. Jeg elsker også mig selv. Jeg kan så meget mere både med min krop og psyke, end jeg troede, og vægttabet var den katalysator, der satte det hele i gang og gav mig en tro på mig selv, og at jeg kunne lykkes med noget, der var så svært.

Ingen ofre eller forbud
For det var ikke svært. Principperne var lette, og det var nemt at integrere i hverdagen uden alt for mange ofre og forbud. 

Tak Jane..for din måde at få det ned på jorden og ud over rampen. Du og LCHF har virkelig påvirket mit liv i en fantastisk retning. Blomkål forever… 

Sannes flotte vægttab - minus 30 kg med LCHF - "det var ikke engang svært"

Har du en historie, du har lyst til at dele med Madbandittens læsere, kan du sende den til [email protected] med mærket “succeshistorie”.

Vil du have hjælp til at komme godt i gang med LCHF, så tag et kig på min praktiske guide til striks LCHF eller til mit 28 dages forløb, LCHF Kickstart

Mangler du inspiration til morgenmad og frokost?

… og har du en airfryer? Så er min nye e-bog lige noget for dig. Her får du 30 nye Keto-opskrifter på morgenmad og frokost, du kan lave i din airfryer. Nemt, hurtigt, lækkert og sundt.

Du sparer 20% lige her >>

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

5 kommentarer til “Sanne tabte 30 kg – det var ikke engang svært!”

Skriv en kommentar

 1. Hej Jane

  Først vil jeg lige knytte en kommentar til indlægget. Det er simpelthen så godt gået (rettet til Sanne), og det giver kun en kæmpe inspiration til andre på LCHF.

  Jeg har nu i lang tid kigget på LCHF-kosten, og jeg har besluttet mig for, at det er noget jeg skal prøve. Jeg spiser i forvejen LC, da jeg kan mærke, at min mave og krop ikke har godt af en masse kulhydrater.
  Men når man er på LCHF – og striks LCHF for den sags skyld – hvad gør man så med kaffe? Er det noget jeg kan fortsætte med (i moderate mængder selvfølgelig), og hvad kan jeg tilsætte i stedet for en sjat mælk?

  Mange hilsner

  Nikoline

  Svar
 2. Hold op, hvor er det flot !! Og hvor er du blevet pæn og slank, lige 30 kg. jeg også gerne ville smide, men desværre hjælper LCHF ikke mig :-/

  Svar