3 trin til succes med Keto


Det kræver reelt tre ting at få succes med Keto på den lange bane, og det er nemt i teorien men noget sværere i praksis.

Det drejer sig om disse tre:

 • Du skal have tilstrækkelig viden og forståelse for, hvad Ketogen kost indebærer
 • Du skal spise mad, du kan lide og nyder (stadig indenfor rammerne af punkt 1)
 • Du skal finde de ting, der gør kosten til en langtidsholdbar strategi for dig

Jeg kan bedst hjælpe dig med punkt 1, hvor punkt 2 og 3 jo i høj grad er individuelle punkter, og hvor vi hver især skal finde vores egen vej.

Alt dette diskuterer jeg i sidste nye afsnit af Madbanditten uden filter.

Denne episode åbner Sæson 3 og handler om, hvor fedt det er at være tilbage på Keto efter en sommerferie med lidt for mange kulhydrater😅 Men allermest handler den om tre trin til at få succes med Keto på den lange bane.

I denne uformelle snak kommer jeg ind på, hvordan man spiser en veltilrettelagt Keto kost, som er sikker og sund og som er effektiv til vægttab, hvis det er dit mål. Jeg taler samtidig om måling for ketose og hvordan det er dit bevis for, at du gør det ‘rigtigt’ og til sidst giver jeg dig mine bedste redskaber til at lykkes med punkt 2 og 3 også.

Her er de punkter, jeg kommer omkring:

 • De tre trin til succes med Keto
 • Viden og forståelse for den ketogene diæt
 • Måling af ketonstoffer
 • “Optimal ketose” (og hvorfor vi ikke bruger det længere)
 • Macros – forstå hvordan du sammensætter dine makronæringsstoffer på Keto
 • Sådan ser en veltilrettelagt Keto-kost ud
 • Punkt 2: Spis mad du kan lide og nyder
 • Punkt 3: Gør det langtidsholdbart

Podcast til PLUS-medlemmer

Madbanditten uden filter produceres eksklusivt til MadbandittenPLUS-medlemmer, men du kan altid lytte til sidste nye episode gratis i den gratis prøveperiode. Start din prøveperiode og læs om alle fordelene, du opnår, for bare 1 krone om dagen:

Start prøveperiode her >>

Allerede medlem? Lyt til episoden her.

Keto opskrifter til airfryer

Du får 30 nye, lækre Keto opskrifter til din airfryer i min nye e-bog.

Spar 20% i oktober – se mere her >>

Trænger du til en frisk start (der virker)?

Når man starter en kostomlægning med vægttab som mål, er det ret vigtigt, at man oplever hurtige resultater. Man har brug for at se ‘bevis’ for, at det, man gør, virker. Ellers er det for nemt at give op igen.

Slip for gætteriet og få en god start med min super-effektive (og supernemme) Keto kostplan.

Find Keto kostplanen her >>

Følg med på Instagram

Ved du, at du kan følge Madbanditten.dk på Instagram? Her deler jeg alle nye opskrifter, jeg udgiver.

Du er også velkommen til at følge min private Jane Faerber-profil. Her er mindre mad men mere hverdag, rejser og træning❤️

Skriv dig op til min lørdagsmail og jeg sender dig en madplan for 0 kroner.

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

0 kommentarer til “3 trin til succes med Keto”

Skriv en kommentar