3 lækre og enkle low carb frokoster med masser af grønt


I denne uge har jeg haft selskab på hjemmekontoret i hele tre dage. Og det har betydet en kraftig opgradering af frokosten her i firmaet. Som I ved, er frokosten mit sværeste måltid. At stoppe op der midt på dagen og faktisk lave noget ordentligt mad er… noget, der ikke altid sker. I stedet bliver det sådan noget hurtigt og lidt hovsa-agtigt noget, og det er ikke altid det lige fungerer så super fantastisk for mig.

I hvert fald har denne uge vist mig, at det betaler sig at få et ordentligt måltid midt på dagen. Og at det faktisk er dejligt at holde en reel pause, imens jeg spiser. Så det håber jeg var en tydelig nok note-to-self om at få gjort lidt oftere.

Denne uge har været travl og sjov. Jeg har skudt madfilm sammen med forlaget. Tre forskellige, som lige nu er ved at blive redigeret. De små film skal bruges til bl.a. Facebook og som marketingsmateriale for MADGLAD.

Her er lidt meta-stemning fra dagen:

Laks med broccolimos - fra MADGLAD
Jane i køkkenet - MADGLAD

MADGLAD ER KOMMET FRA TRYK!
Og så fik jeg lige en fredagsoverraskelse i går, da min redaktør ringede og sagde, at hun nu stod med det allerførste eksemplar af MADGLAD i hånden. Jeg siger jer, det er et adrenalinsus uden lige. Hver gang!

Jeg bliver SÅ glad og spændt og SÅ rystende nervøs. Hvad nu, hvis den er fyldt med fejl, eller hvad nu, hvis den er trykt på hovedet, eller siderne er byttet rundt, så teksten ingen mening giver eller noget andet?

Men det er jo 5. gang, for pokker, og jeg samarbejder jo med et super team, så hvorfor skulle noget gå galt? Vi har gang i lidt kontrol- og perfektionisme-issues her, kan du nok høre.

Jane med første eksemplar af MADGLAD. Glad og stolt forfatter!

Tak for alle jeres søde lykønskninger på både Facebook og Instagram i går. Jeres opbakning betyder mere end I aner! ❤

Husk, at du kan (forud-)bestille bogen HER.

OG NU TIL DE 3 FROKOST-IDÉER…
Det her er ikke opskrifter, det er bare til ren inspiration.

Nem og lækker low carb frokost - til inspiration -- data-lazy-srcset= Madbanditten.dk” width=”651″ height=”651″>
Kyllingebrystfilet, tomat med frisk basilikum og pesto, dampet broccolini (sådan en slags hybrid mellem broccoli og asparges) med bearnaise-smør.

Nem og lækker low carb frokost - til inspiration -- data-lazy-srcset= Madbanditten.dk” width=”651″ height=”814″>
Restefisk: varmrøget makrel og laks, et kogt æg, dampet broccoli, tomater og peberfrugt. Lidt god olivenolie til at dryppe over.

Nem og lækker low carb frokost - til inspiration -- data-lazy-srcset= Madbanditten.dk” width=”651″ height=”868″>
Islandsk røget kildeørred fra Thomas Rodes nye serie (dyr men virkelig lækker – købt hos Nemlig), på salat, mere dampet broccoli(ni) og en dressing af cremefraiche og mayo rørt med friskhakkede urter og salt og peber.

Sidstnævnte frokost spiste jeg i går sammen med Stine. Stine er en ny samarbejdspartner her i firmaet. Hun og jeg samarbejder om en plan, der skal føre til, at jeg overtager verdensherredømmet i 2018, så det kommer I nok til at høre mere om!

Hvis du vil være sikker på at være den første, der får besked, så tilmeld dig mit nyhedsbrev. Det gør du lige her: Ja tak til nyhedsbrev fra Madbanditten.

Rigtig god weekend!

Mangler du inspiration til morgenmad og frokost?

… og har du en airfryer? Så er min nye e-bog lige noget for dig. Her får du 30 nye Keto-opskrifter på morgenmad og frokost, du kan lave i din airfryer. Nemt, hurtigt, lækkert og sundt.

Du sparer 20% lige her >>

Lad mig gøre dit sunde liv ENDNU nemmere!

Med MadbandittenPLUS får du:

 • energiberegninger på alle mine 1.900 opskrifter
 • din egen favoritside, hvor du kan gemme dine yndlingsopskrifter
 • adgang til værktøj, hvor du kan lave egne madplaner og få indkøbsliste
 • færdige madplaner, jeg laver
 • velkomst e-bog Den Store Keto-guide (værdi 149,-)
 • adgang til at læse eksklusive sundhedsartikler og guides
 • adgang til at lytte til min podcast

OG jeg fjerner alle reklamer fra siden🥳

Det koster 1 krone om dagen – men du kan prøve det GRATIS i 7 dage først.

>> MadbandittenPLUS <<

Kom med ombord og lad mig hjælpe dig. Det har aldrig været nemmere at spise sundt.

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

2 kommentarer til “3 lækre og enkle low carb frokoster med masser af grønt”

Skriv en kommentar

  • Haha! Vi blev enige om at de fleste virksomheder havde en 2020-plan, og vi ville overhale dem indenom ;-)

   Svar