3 frække fredagshapsere


En lang uge er gået og du trænger til noget sødt at styrke dig på. Med ‘du’ mener jeg selvfølgelig mig selv – haha! En af dagens store beslutninger er derfor at vælge, hvilken af disse tre frække fredagshapsere, jeg skal have i dag.

I den gode sags tjeneste kunne jeg jo melde mig til at smage på dem alle. Tage en for holdet og det der!

Niveauet af selvopofrelse har ingen grænser her! ;-)

CHIA-KNÆKBRØD MED SMØR OG CHOKOLADE

Denne er min favorit i øjeblikket, og de er lidt farlige for mig, for stopklodsen er i risikozonen for at ryge sig en tur.

Men kombinationen af de knasende knækbrød, den søde og let bitre chokolade og det salte smør er simpelthen bare guddommelig. Jeg dør lidt her…

fredagshapsere 3 frække fredagshapsere: Chia-knækbrød med smør og chokolade --> madbanditten.dk

LCHF-OREO

2 stykker mørk chokolade med en skive kold smør i midten.

Det var oprindeligt Henriette, der i tidernes morgen introducerede mig for denne, og det skal hun ikke høre et ondt ord for. For nogle er denne lidt grænseoverskridende at give sig i kast med, men de modige belønnes, vil jeg sige.

fredagshapsere LCHF-oreo - Madbanditten.dk

DEN “DOVNE SNICKERS”

Det var en læser her på bloggen, som engang kom op med navnet “den dovne Snickers” for chokolade med en klat peanutbutter på.

Det er til dem, der ikke orker at lave hverken Snickers eller Snickers-fudge eller Snickers-stykker.

Ja, vi går ikke ned på Snickers-opskrifter lige foreløbigt her på bloggen. Faktisk har vi også en mandelkage med Snickers-topping, men den smager lidt mærkeligt.

Den dovne Snickers her er lavet på ca. 1 minut: Knæk chokolade – smør peanutbutter på – spis!

fredagshapsere Den dovne Snickers -- > madbanditten.dk

Det var tre frække fredagshapsere herfra.

Hvilken er din favorit?

Er du frisk på en lille (vægt)udfordring?

Det er nu, du skal i gang, hvis du skal opnå et ansvarligt vægttab før sommerferien. Jo tættere på sommerferien, vi kommer, jo mere uansvarlige (og uholdbare) bliver strategierne.

Min vægttabsprotokol, Sommerklar med Madbanditten, hitter helt vildt i øjeblikket – skal du prøve den?

Læs om den her: Sommerklar med Madbanditten

Skal jeg sende dig en gratis Keto-madplan (aftensmad)?

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

30 kommentarer til “3 frække fredagshapsere”

Skriv en kommentar

 1. Av, den dovne snickers skulle du ikke have afsløret, jeg er vil med ideen om snickers, chokolade, peanuts og karamel, med selve produktet nej tak til dårlig chokolade

  Svar
 2. åh, hvor rart at jeg ikke er den eneste der har sådanne syndige
  indfald. jeg lavede (i hemmelighed) den der med kernebrød og chokolade forleden dag.
  og nu når jane siger det er ok – er jeg da ret lettet :-) tak, du!

  Svar
 3. Jeg ville så gerne ha været i Allerød og høre – men alt var jo udsolgt ☺️ Positivt for dig og øv for mig …

  Svar
 4. Chokolade og ost har en kemi der gør at det bare er utrolig lækkert -også selvom det ikke helt lyder sådan.
  Prøv fx to skiver gruyereost og så et stykke chokolade i midten.
  Jeg er personligt vild med chokoladen fra socialfoodies
  Den er rørt længe, så selv den mørke med høj cacaopct. er cremet.
  Vælger man den grottelagrede gruyere 12 md har den saltkorn i….det er bare en himmelsk bid

  Svar
 5. For søren de ser gode ud de hapsere! Jeg spiser ikke LCHF, men elsker at finde inspiration herinde og især til dejlige snacks! Alt med peanutbutter og/eller chokolade er ren guf i min mave :D ;)

  Svar
 6. Uhm, oreo-chokoladen er fabelagtig! Minderne suser tilbage til dengang, jeg var barn og smurte tandsmør på franskbrødet og to lag pålægschokolade uden mor så det, selvfølgelig ;) Tænk at det er okay at spise og så endda uden brødet, som alligevel var så kedeligt:) I am happy!!

  Svar
 7. Min favorit er faktisk (tynd) chokolade med kokossmør og en lille smule salt
  Ellers er jeg til den med chokolade og peanutbutter.

  GUF GUF

  Svar
 8. Hej Jane

  Jeg var i allerød og høre dig igår. Det var godt, ikke så meget nyt under solen da jeg er vild med LCHF principperne også inden det egetlig var noget der hed LCHF da var det bare med lidt mindre fedt men stadig uden kulhydrater…. MEN det var en fornøjelse at opleve dig live og få gentaget principperne endnu engang.
  Tak for en super blok :-)

  Svar
 9. Jeg er fuldstændig nybegynder her – er det bare ren smør I bruger? Og helt mørk chokolade? Jeg havde aldrig troet jeg smagte et stykke chokolade igen. Og jeg ved udmærket godt det ikke er disse snacks jeg skal leve af, men jeg overrasket…..

  Svar
  • Lene du skal kigge kulhydrat-indhold – jo højere kakao% jo færre kulhydrater er min erfaring – og så kan vi alle tåle en firkant eller to – engang i mellem :-)

   Svar
  • Det har jeg fået foreslået før men jeg kan simpelthen ikke finde mod til at prøve det. Det lyder virkelig mærkeligt men på den anden side spiser jeg jo rask væk figner og andre søde ting sammen med ost. Hmm…

   Svar
 10. hej. Jeg ville høre når man er på antabus ,må man så bruge bearnaise essens til kolde sovse tak for alle de gode opskrifter mvh ulla

  Svar
  • Hvis du mener færdigkøbt bearnaise essens er der så vidt jeg kan se ikke alkohol i.
   Hjemmelavet kan være lavet med bl.a. hvidvin, men mon ikke det kan udelades?

   Svar
 11. Min favorit er hurtigudgaven af snickersfudge: Mørk choko, smør, peanutbutter. I mikroovnen i 30 sekunder, rør rundt og spis direkte fra skålen. Jeg tænker, at man kunne variere alle dine ved at tilføje enten pb eller smør – det er nemlig kombinationen af dem alle tre, jeg er vild med :)

  Svar