22 timer i Aarhus


Så er jeg hjemme igen efter at have tilbragt 22 timer i smilets by. Aarhus. Som også er min hjemby. Det er ikke så tit, jeg kommer tilbage dertil, men hver gang jeg gør, undrer det mig, at jeg ikke kommer oftere.

Det er en skøn by. Det er det altså. Den er pæn og hyggelig og livlig og overskuelig i størrelse. I orden, Aarhus. Det hjalp selvfølgelig mægtigt på besøget, at selskabet var godt, maden god, og at mødet, som var den egentlige årsag til besøget, gik over al forventning.

Spisesteder i Aarhus

Vi spiste lækre tapas på hyggelig og toptjekket tapasbar i Klostergade, CANblau hed stedet, og det kan varmt anbefales. Virkelig lækre tapas og god betjening. Og betjeningen er jo en anden ting, der adskiller Aarhus fra København.

I Aarhus virker det nemlig, som om personalet godt gider arbejde der. Og at de har forstået konceptet i, at de er der for at give folk en god oplevelse. Det er altså sjældent, man mødes med den slags betjening i København, i bedste fald er den middelmådig. Og det tør jeg godt sige, for jeg har arbejdet som tjener i mange, mange år og ved alt om det fag. Og jeg elskede det. Jeg syntes, det var et genialt job. Det er ikke ligefrem den følelse, der strømmer ud fra de københavnske caféer.

Nå men jeg fik ikke taget nogle billeder af maden, så I må simpelthen selv tage derhen og spise. For godt, det var det altså virkelig!

Overnatning på Scandic Plaza

Natten tilbragte jeg på Scandic Plaza, og på trods af at Rådhusuret bimler ustandseligt hele aftenen (natten?), lykkedes det mig at få en rigtig god nats søvn.

Dagen i dag startede jeg med en solid portion morgenmad i restauranten, og det skal jo ikke være nogen hemmelighed, at jeg er gift ind i Scandicfamilien, og derfor helst skal sige pæne ting om dem, men selv hvis jeg sætter det til side, så synes jeg altså, at de har en god og varieret og indbydende morgenmad. Og det gælder selvom min tallerken kun fyldes af the basics.

Tilbage i min forstad igen nåede jeg lige og kysse og knuse lidt på ungerne, inden de skulle i seng. Og nu er jeg træt og vil kaste mit legeme på sofaen. God aften, derude!

Skal du på Keto efter nytår?

Skriv dig på venteliste og vær blandt de første, der får besked, når vi åbner for tilmelding på mit populære Keto-kursus.

Skriv dig op her >>

Er du klar til julemåneden (og dens mange fristelser)?

Hold fast i de gode vaner med Madbandittens Juleopskrifter. Her er både mad til juleaften og julefrokosten og en masse lækre søde sager, som ikke sender blodsukkeret på himmelkurs.

Få tilsendt Madbandittens Juleopskrifter her

Madbandittens juleopskrifter

Skriv dig op til min lørdagsmail og jeg sender dig en madplan for 0 kroner.

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

0 kommentarer til “22 timer i Aarhus”

Skriv en kommentar