Snickers med dadler og peanutbutter

Snickers lavet af gode råvarer? En fedtet og karamelagtig bund med den perfekte kombination af sødt, salt og knas og toppet med et tykt lag chokolade? Lyder det som noget for dig? Så er opskriften på Snickerstykker lige dig.

Snickers på den sunde måde

Okay, kan vi lige tale om Snickers et øjeblik og om det næsten absurd høje antal Snickers-opskrifter, jeg har her på siden? Jeg elsker helt enkelt smagen. Det søde-salte-knasende rammer mit bliss point og jeg er nærmest lykkelig altså.

De smager sygt godt. Altså mundvandsfremkaldende godt.

Min stopklods er af samme grund ikke eksisterende, og det er jo rart at få det bekræftet, så man kan tage sig sine forholdsregler – haha.

Snickers med dadler og kulhydrater

Denne opskrift på Snickersstykker er lavet med dadler og peanutbutter til Silas og Vegas fødselsdag for nogle uger siden. Pga. det høje indhold af dadler, var det ikke meningen at opskriften skulle havne her på bloggen, men efterspørgslen efter jeg viste dem frem i min story på Instagram gjorde at jeg ombestemte mig.

Så nu får du den alligevel.

Under opskriften foreslår jeg dig nogle andre og mere kulhydratfattige opskrifter på Snickers.

Snickers med dadler og peanutbutter

Snickers med dadler og peanutbutter

Føj til favoritter Udskriv Pin
28 stk
|
3 t

Ingredienser

Bund

  • 300 g dadler helst bløde som fx medjool dadler
  • 200 g saltede peanuts
  • 100 g peanutbutter smooth
  • lidt vand

Chokoladetop

  • 300 g chokolade 70%
  • 1 spsk kokosolie uden smag

Sådan gør du

  • Fjern sten fra dadlerne.
  • Er dine dadler meget tørre, skal du udbløde dem i kogende vand, inden du går videre
  • Blend dadler med peanuts, peanutbutter og lidt vand i foodprocessor med den store S-kniv. Tilsæt ekstra vand, hvis massen er for tør.
  • Pres massen ud i en form beklædt med bagepapir. Massen skal helst være 1-1,5 cm høj. Brug hænderne som du har skyllet i koldt vand eller brug en deskraber, du har skyllet i koldt vand.
  • Sæt massen på køl eller frost.
  • Smelt chokolade over vandbad og rør en skefuld kokosolie ud i.
  • Hæld chokoladen over dadelbunden og sæt hele herligheden i køleskab, til chokoladen er stivnet. Det tager et par timer.
  • Inden servering skærer du dem op i firkanter. Varm din kniv op, hvis den er svær at få til at bryde chokoladen.

Snickers med få kulhydrater

Denne opskrift lander på ca. 12 g kulhydrat pr. stk. Det er jo meget, hvis du spiser Keto men måske anstændigt hvis du spiser Low Carb med måske 50 g kulhydrat om dagen. Det er faktisk netop det, jeg mener med, at Low Carb er super nemt og realistisk som livsstil, mens perioderne med Keto kræver lidt mere fokus.

Søde sager synes jeg dog personligt ikke hører hjemme i Keto-perioderne i det hele taget, men jeg er helt åben overfor at andre vælger at skære kagen anderledes end mig

For snickers uden dadler, lad mig i stedet anbefale den helt originale Snickersopskrift (det er den ældgamle fra min første bog) eller den mest kulhydratfattige Snickersfudge, som ikke er for fedtforskrækkede individer.

Snickers med dadler og peanutbutter

Få 7 dage gratis af MadbandittenPLUS

Få energiberegninger på alle opskrifter og egen favoritside og slip samtidig for forstyrrende annoncer.

Start gratis prøveperiode nu

 

0 kommentarer til “Snickers med dadler og peanutbutter”

Skriv en kommentar

Hvad synes du om opskriften?