Proteinrig pizzasandwich

Proteinrig pizzasandwich er en pizza sandwich lavet med den populære kyllingepizza. Det giver en pizzasandwich med højt proteinindhold, der holder dig mæt i mange timer. Og samtidig er det genial brug af dine rester. Win-win-win, ikke?

Pizzasandwich med masser af protein

Normalt tænker vi ikke på pizza og pizzasandwich som noget, der indeholder særligt meget protein, men det ændrede vi jo på med kyllingepizzaen, hvor selve pizzabunden består af kylling.

Udover at kyllingepizzaen er en af mine mest populære pizzaopskrifter (og også min egen personlige favorit), så egner rester derfra sig også glimrende til at blive brugt til pizzasandwich næste dag.

I opskriften her forudsætter jeg dog, at du ikke har rester, men at du laver selve kyllingepizzaen først. Det punkt springer du bare over, hvis du er heldig at have rester fra dagen før.

Proteinrig pizzasandwich - lækker Keto opskrift

Proteinrig pizzasandwich

5 fra 1 stemme
Udskriv Pin
Sund fastfood på Keto – nam!
2
|
35 min

Ingredienser

Kyllingepizzabund

  • 250 g kyllingebryst eller hakket kyllingefars
  • 60 g revet ost
  • 1 æg

Topping

  • 1 dl tomatsovs
  • 80 g revet mozzarella
  • salt og friskkværnet peber

Pizzasandwich fyld (kan varieres i det uendelige)

  • 50 g bresaola eller parmaskinke
  • 50 g tomat skåret i skiver
  • 100 g agurk skåret i skiver
  • 30 g rødløg skåret i skiver
  • 20 g rucola
  • 30 g pesto

Sådan gør du

Kyllingepizzabund

  • Opvarm ovnen til 200 grader.
  • Hak kyllingen groft (hvis du ikke bruger fars) og kør den til 'fars' i foodprocessor sammen med ægget.
  • Rør herefter farsen med osten, salt og peber.
  • Fordel massen på en bageplade beklædt med bagepapir i to cirkler. Jo tyndere, du smører dem ud, jo 'sprødere' bliver din pizza.
  • Bag bundene i ca. 15 minutter, til de er gyldne.

Topping

  • Fordel tomatsovs og mozzarellaen på de to pizzaer og kom dem tilbage i ovnen, Giv dem 4-5 minutter, så osten smelter.

Fyld

  • Lad bundene afkøle.
  • Fordel alt fyldet i de to pizzasandwich og nyd en overlækker frokost.

Opskrift på pizzasandwich fra Keto på 4 uger

Denne opskrift er oprindeligt bragt i min bog Keto på 4 uger. Det er i al beskedenhed en både god og vigtig bog, ligesom min første Keto-bog også er.

Og den er kun blevet vigtigere i takt med at Keto’s popularitet er vokset så vildt, at det har bragt folk, der vitterligt intet aner om Keto, i gang med at vejlede i Keto. Forleden sendte en læser mig noget kursusmateriale, hvor ‘sukkerfri nutella’ var listet som anbefalet fedtstof på Keto (nå ja, og hvor de havde stjålet nogle af mine opskrifter og krediteret sig selv for mit arbejde). Yes, mine venner, vi har langt igen, kan I nok høre.

Helt ærligt, jeg hader at se så ekstremt effektivt et redskab som Keto udvandet af sådan nogle charlataner. Det provokerer mig helt vildt. Men allermest gør det mig ked af det på vegne af dem, som virkelig kunne have haft gavn af Keto, men som ender der og som formentlig ret hurtigt konkluderer, at det sgu da var løgn, at Keto var så effektivt.

Og således opløftet😅 Det var opskriften på den proteinholdige pizzasandwich, vi kom fra. Enjoy – helst uden sukkerfri nutella ,-)

Proteinrig pizzasandwich - lækker Keto opskrift

Årets julegave-idé❤️

120 lækre, sunde og mættende opskrifter til alle dagens måltider + lidt ekstra lækkert til de særlige lejligheder.

Find bogen her: De bedste fra Madbanditten

4 kommentarer til “Proteinrig pizzasandwich”

Skriv en kommentar

Hvad synes du om opskriften?




  1. Hej Jane.
    Har meget stegt kyllingebryst til overs efter en fest. Tror du jeg kan bruge dem til pizzaen eller bliver det svært at få dejen til at hænge sammen når kyllingen er stegt?
    Kh Pia

    Svar
    • Åh det er virkelig et godt spørgsmål. Det tør jeg faktisk ikke sige. Vil du ikke give en tilbagemelding, hvis du tester det? Tilberedt kyllingebryst er jo jævnt kedeligt og det kunne være fedt, hvis det kunne virke :)

      Svar