Hjemme igen

Farvel hedebølge i Paris og velkommen tilbage til gråvejr og regn i Valby. Ja, ja, jeg ved det godt, og der er også dejligt sensommervejr i Danmark, men her var kontrasten bare iøjnefaldende, da jeg måtte iføre mig regnjakke og skærmende hipsterhue for at gå aftentur.

Dyreste Parisertur nogensinde

Som du måske læste i min sidste Pariser-update, startede det ellers alt andet end godt ud. Jeg måtte forlade den lejlighed, jeg havde booket og i hast leje en ny.

Det er pænt dyrt, både at leje i hast og at efterfølgende betale leje for to lejligheder.

Jeg fik en smule refusion for den første lejlighed, og har siden hen forsøgt at komme i kontakt med Airbnb, som kører radiotavshed og cirka hver 6. dag sender mig en automatiseret bot-besked om, at de har sendt min henvendelse videre, og at et medlem af deres support team vil kontakte mig. Det er nu 14 dage siden, det show startede.

Forleden kontaktede jeg dem så via Twitter og kom faktisk i kontakt med et menneske. Resultatet blev dog lidt det samme, nemlig at de havde opdateret min ‘supportsag’ med den nye henvendelse.

Jeg vil selvsagt have 100% refusion for en lejlighed, der var komplet ubeboelig.

Og får jeg ikke det, ja, så var det da godt min hidtil dyreste tur til Paris.

Paris -> Valby

Jeg holder utroligt meget af at være i Paris, og denne gang fløj tiden afsted. I et tilfælde af held/dårlig planlægning skal jeg tilbage igen i efterårsferien, så altså bare om fem uger. Det er dejligt men også lidt skørt.

Til gengæld giver det mig en mulighed for at afslutte en ny guide til Paris’ passager, som jeg fik startet på. Jeg har længe villet gå på opdagelse i de fine, gamle passager, og jeg fik besøgt de første af stykkerne. Og wow, hvor en lille gemt verden, der er derinde.

Her er en lille forsmag:

Hotel Chopin – så fint

Jeg skal også have opdateret nogle af de spiseguides, jeg har her på bloggen, for der er flere steder, der ikke findes mere.

Ro, arbejdsglæde og kreativitet

Så snart jeg får ro om ørerne sker der det, at idéerne bare pibler frem. Det er så fedt.

Jeg tog både hul på at lave et nyt online kursus, hvilket faktisk ikke var det kursus, jeg oprindeligt var taget afsted for at lave. Det er så typisk. I samme øjeblik, jeg starter på et projekt, har jeg kun lyst til at lave det projekt, der ligger efter det. Så skørt altså.

Jeg fik afleveret et stort projekt, jeg har arbejdet på længe, og som skal se dagens lys næste år i marts, og jeg fik startet på endnu et lille produkt til min egen lille portefølje.

Nogle gange kan jeg ikke selv følge med😅

Hvad er meningen egentlig?

Det er ikke altid et godt tegn, når jeg begynder at stille dette spørgsmål, men jeg har en stærk længsel efter at lave noget meningsfuldt. Og jeg hjælper jo folk til et bedre liv via kostomlægning og vægttab, og det er ekstremt meningsfuldt.

Men nogle gange savner jeg noget mening på et dybere plan. Lidt mindre ‘må jeg godt spise frugt’ og lidt mere ‘hvordan får jeg mest ud af det her liv?’

Det er fedt og vigtigt at ville være slank/normalvægtig, men i allersidste instans er målet jo helbred og lykke. Det er det, vi allesammen stræber efter. Vi vil gerne være lykkelige. Og så bliver vægttabet sådan en proxymarkør, for vægttab i sig selv giver ikke nødvendigvis lykke. Vægttabet kan sagtens bidrage til lykkefølelsen, især hvis man har været begrænset af sin overvægt (enten mentalt eller fysisk). Men man kan sagtens være slank eller normalvægtig og ulykkelig eller være slank og have en verden af problemer.

Der ligger noget i det fokusskifte, kan jeg mærke.

Nå, men det er såmænd bare nogle af de tanker, der optager mig, imens jeg bevæger mig rundt i Paris’ gader.

Rue des Archives
Magiske Marais

Nu venter Valby og noget, der ligner en normal hverdag. Corona er åbenbart slut nu, og det var dælme da også på tide. Fint med det. Videre.

Den eneste Low Carb-kogebog, du behøver

Low Carb-Keto-LCHF. Kært barn har mange navne. Få styr på forskellene og få samtidig 120 af mine bedste opskrifter til alle dagens måltider. Perfekt til at lave ugens madplan og tage med i køkkenet

Find bogen her: De bedste fra Madbanditten

2 kommentarer til “Hjemme igen”

Skriv en kommentar

  1. Øv med den kedelige pris på din tur- dejligt at du kunne nyde det trods alt🥰

    Jeg elsker dit fokus skifte… at være slank og sund er ikke alt. Og nogen gange når man rykker rundt på det hele sker der store forandringer man ikke havde regnet med. Bivirkninger kunne vi kalde det. Især hvis mennesker der i mange år kun har haft fokus på vægttab…og så når det sker udebliver “præmien” Det er med de ændringer vi laver i kroppen som når vi flytter, rykker om skifter kærester eller jobs… der sker noget andet. Vægttab kan være ren krops feng-shui.

    Spændende hvis du går lidt mere i den retning. Jeg vil som altid følge spændt med på sidelinien😊😊

    Svar