Koldskåls Panna Cotta

Koldskåls Panna Cotta er en skøn sommerdessert til varme sommerdage. Den lækre italienske vaniljebudding (panna cotta) går super i spænd med vores kærlighed for koldskål på de her breddegradder. Lidt bær på toppen og man har en virkelig dejlig dessert.

Panna Cotta med koldskålssmag

De små serveringsglas med koldskåls Panna Cotta er supernemme at lave og så er de super at have i køleskabet som en nem gæstedessert. Det er altid dejligt med noget, der kan laves i forvejen, når man skal lave mad til mange.

At servere desserten i små serveringsglas synes jeg altid er lidt ekstra festligt. Jeg har tit lavet de små cheesecakes i serveringsglas. De vækker altid begejstring (og kan i øvrigt også laves i en koldskåls-variant).

Så står du og mangler en sommerdessert, er denne opskrift et godt bud til dig.

Koldskåls Panna Cotta - lækker sukkerfri sommerdessert

Koldskåls Panna Cotta

Udskriv Pin
4
|
3 t 20 min

Ingredienser

  • 3,5 dl fløde
  • 3 blade husblas
  • 60 g sødning fx SukrinMelis
  • 2,5 dl kærnemælk
  • saft og skal fra ½ citron
  • kornene fra ½ vaniljestang

Drys

  • lidt hakkede nødder
  • lidt friske bær fx de søde danske jordbær

Sådan gør du

  • Udblød husblassen i koldt vand.
  • Varm resten undtagen kærnemælken op til kogepunktet og tag fløden af varmen.
  • Knug husblassen fri for vand og rør den ud i den varme fløde.
  • Rør kærnemælken i flødemassen lidt ad gangen.
  • Fordel massen i 4-6 forme og stil dem på køl i mindst 3 timer, til massen er stivnet.
  • Server fx med jordbær og evt. nogle hakkede ristede nødder.

Koldskåls Panna Cotta - lækker sukkerfri sommerdessert

De bedste fra Madbanditten – kan forudbestilles nu ♥

Min nye bog, De bedste fra Madbanditten, indeholder opskriften på at få langvarig succes med en Low Carb-livsstil, hvad enten du ønsker et vægttab med Keto eller bare en sundere livsstil uden sukker og kornprodukter.

Læs mere her og forudbestil dit eksemplar: De bedste fra Madbanditten

0 kommentarer til “Koldskåls Panna Cotta”

Skriv en kommentar

Hvad synes du om opskriften?