Rejesalat med koriandermayo

Nem og lækker rejesalat med koriandermayo, som passer perfekt til frokost eller let aftensmad. Jeg er jo stor fan af koriander og deler du ikke helt min begejstring der, har vi et problem – haha! Ej pjat, du bytter bare korianderen til en krydderurt, du kan lide.

Rejesalat med koriandermayo

Denne opskrift giver et nemt og fint lille twist på en almindelig rejesalat. Korianderen, jeg brugte, havde ikke meget smag, så det var lidt skuffende. Men smag evt. til undervejs, hvis du er i tvivl om hvor meget smag din har.

Et par blade af hovedsalat danne bund/grønne wraps i min anretning her. Lidt strimlet spidskål ville have givet lidt mere fylde i måltidet.

Rejesalat med koriandermayo

5 fra 1 stemme
Udskriv Pin
2
|
10 min

Ingredienser

  • 400 g rejer gerne store tigerrejer
  • 1/2 rødløg
  • ½ jalapeno uden frø og lameller kan udelades
  • 1 stilk selleri
  • ½ peberfrugt
  • 4 spsk mayonnaise
  • 1 håndfuld koriander
  • limesaft
  • grøn salat eller strimlet spidskål til bund

Sådan gør du

  • Skræl det yderste lag fra selleri og hak alle grøntsagerne fint.
  • Blend mayonnaise med koriander og limesaft.
  • Smag til med salt og peber.
  • Dup rejerne med køkkenrulle, hvis de er våde.
  • Bland det hele sammen og smag til og lad det gerne trække lidt inden servering.
  • Server fx på salat eller kål.

Rejesalat med korianderdressing

 

Den eneste Low Carb-kogebog, du behøver

De bedste fra Madbanditten viser dig vejen til langvarig succes med Low Carb og Keto.

120 nemme og lækre energiberegnede opskrifter. Både til vægttab og livsstil.

Bestil bogen nu

Trænger du til en frisk start?

Få masser af inspiration til sunde, nemme og velsmagende retter med min nye bog.

Perfekt til dig, der spiser Keto, Low Carb eller som bare gerne vil undgå sukker og mel.

Find bogen her: De bedste fra Madbanditten

2 kommentarer til “Rejesalat med koriandermayo”

Skriv en kommentar

Hvad synes du om opskriften?




  1. Uhmmm, lækkert. En sjov detalje er, at jeg for ikke så lang tid siden læste en artikel, som handlede om netop koriander. Det er ren genetik der spiller ind om vi kan lide det eller ej hvis vi ser bort fra almindelig kræsenhed og sådan noget. . Ca. 9 % af verdens befolkning smager sæbe når de spiser koriander, så for den gruppe kan man ikke “lære” at lide det.

    Svar
  2. Tak :)

    Så enkelt og lækkert, det behøver jo ikke være kompliceret at lave mad.
    Og tak for tippet med rejer og koriander sammen. Det har jeg ikke overvejet før.

    Svar