Dukkah-kylling

Dukkah-kylling eller kylling paneret i Dukkah smager virkelig godt. Her får du lidt sprødhed og knas og den gode smag fra den lækre nødde-krydderi-blanding Dukkah.

Dukkah kylling – sprød og frisk

Dukkah er en egyptisk nødde-og krydderiblanding, som med meget lille indsats kan give virkelig stor smag til både salater, råkoster og kødretter. Her har brugt den som panering til kylling og det fungerer supergodt. Et drys på fx fisk ville også være virkelig lækkert.

Du kan også købe Dukkah færdiglavet i velassorterede kryddeributikker eller i helsekosten. Men det er både nemt og billigt at lave selv.

Prøv den lækre opskrift på Dukkah-kylling. En virkelig nem måde at peppe helt almindelig hverdagsmad op.

TIP: Dukkah og tahindressing er et himmelsk match, og har du begge dele i dit køkken, er alle dine salater reddet.

Dukkah-kylling

Udskriv Pin
2
|
20 min

Ingredienser

  • 300 g kyllingefilet
  • 1 æg
  • 3 spsk dukkah
  • salt og friskkværnet peber

Forslag til tilbehør

  • grønne asparges
  • rucola
  • citronsaft og olivenolie til at stænke over

Sådan gør du

  • Opvarm ovnen til 200 grader.
  • Bank kyllingefileterne lidt fladere.
  • Pisk et æg sammen i en dyb tallerken.
  • Kom dukkah i en anden tallerken og bland med salt og peber.
  • Vend kyllingen i ægget og derefter dukkah.
  • Læg kyllingen i et ovnfast fad og bag i ca. 15 minutter til kyllingen er gennemstegt
  • Server med letkogte grønne asparges og rucola med lidt frisk citronsaft og olivenolie over.
Dukkah-kylling - lækker opskrift på kylling paneret i dukkah

Trænger du til en frisk start?

Få masser af inspiration til sunde, nemme og velsmagende retter med min nye bog.

Perfekt til dig, der spiser Keto, Low Carb eller som bare gerne vil undgå sukker og mel.

Find bogen her: De bedste fra Madbanditten

0 kommentarer til “Dukkah-kylling”

Skriv en kommentar

Hvad synes du om opskriften?