Røræg med kødrest

Jeg kunne sikkert godt have fundet på en mere fængende titel til denne men det, jeg i virkeligheden gerne ville var at vise hvor nemt og simpelt, man kan spise Low Carb og Keto.

Hverdagsvenlig Keto-mad

En af de ting, jeg gør meget ud af at lære deltagerne på mit Kickstart-kursus er at man ikke skal spise ‘opskrifter’. Og det lyder måske mærkeligt kommende fra en, der delvist lever af at lave opskrifter.

Man kan bruge opskrifter, når man skal lave en særlig ret eller trænger til god inspiration, men de fleste gange skal man bare spise og det foregår ved at man stikker hovedet ind i køleskabet og ser hvad der er derinde. Nøjagtigt som man gjorde dengang man spiste rugbrød til frokost. Hvad er der af pålæg i dag..? Leverpostej, nej? Ok, så bliver det spegepølse.

Nøjagtigt sådan spiser man også, når man spiser Low Carb eller Keto som livsstil og ikke som en kur, man er dødtræt af inden der gået fire uger, fordi det er ALT for besværligt med alt det forskellige mad, man skal lave hele tiden.

Død ærgerligt. Det kunne have været så nemt.

Røræg med kødrest

Så her kommer røræg med kødrest. Jamen det er, hvad det er. Jeg brugte en rest af den kinesiske svinekød.

Og nej, jeg spiste ikke yderligere grøntsager til. Det kunne jeg have gjort hvis jeg havde villet, men det ville jeg åbenbart ikke lige her (og det ligger der ikke nogle nævneværdige tanker bag. Det var bare sådan det blev).

Røræg med kødrest Hverdagsmad Keto

Røræg med kødrest

Føj til favoritter Udskriv Pin
1
|
10 min

Ingredienser

  • 3 æg
  • 100 g kødrest (min var en rest af den kinesiske svinekød)
  • 1 forårsløg snittet
  • 0,5 chili snittet
  • smør til stegning (jeg brugte baconfedt fra Sørens morgenmad)
  • salt og friskkværnet peber

Sådan gør du

  • Pisk æggene sammen i en skål.
  • Opvarm stegefedt på panden og steg æggene til røræg ved at rode dem rundt på panden, indtil de er faste og lækre.
  • Varm kødet. Den ene dag gjorde jeg det på panden, den anden dag i ovn. Jeg spiste det nemlig to dage i træk. Ovnen fungerede bedst.
  • Drys med forårsløg og chili. Spis og vær glad for at sund livsstil ikke behøver være mere besværligt end det.
Hverdagsmad Keto

Få 7 dage gratis af MadbandittenPLUS

Få energiberegninger på alle opskrifter og egen favoritside og slip samtidig for forstyrrende annoncer.

Start gratis prøveperiode nu

 

0 kommentarer til “Røræg med kødrest”

Skriv en kommentar

Hvad synes du om opskriften?