Rejecocktail med mexi-twist

Hvad siger du til sådan en lille rejecocktail med et mexicansk twist? Ikke at der er noget i vejen med den traditionelle, som på sin helt egen old-school måde virkelig også kan noget, men her har vi alligevel peppet den lidt op.

Rejecocktail med et twist

Som du sikkert har opsnappet, er jeg vild med all things Mexican. Jeg elsker bare de smage, det køkken kombinerer. Lime, chili, krydderierne.

Og selvom jeg godt kan lide en god gammeldags rejecocktail med thousand island-dressing så er det også sjovt at få lov at lege lidt.

Denne kan både spises som en frokost eller som en del af en mexicansk buffet, hvis nogen skulle finde på at lave den slags.

Den er supernem at lave og den er lidt spicy men uden at den sådan er rigtig stærk.

Rejecocktail med mexi-twist

Udskriv Pin
2 personer
|
20 min

Ingredienser

  • 300 g små rejer
  • 50 g tomat
  • 100 g agurk
  • 0,5 rødløg
  • 1 jalapeno-chili evt. uden kerner og lameller
  • 1 spsk chilisauce fx srirracha eller sambal oelek
  • 2 spsk mayonnaise
  • 1 spsk limesaft
  • evt. en smule sødning
  • ¼ tsk cayennepeber
  • 1 lille håndfuld korianderblade
  • salt og friskkværnet pebe
  • 2 avokado

Sådan gør du

  • Hak grøntsagerne fint.
  • Bland mayonnaise med krydderier og krydderurter og smag til.
  • Bland grøntsager og rejer i.
  • Lad det gerne trække lidt inden servering.
  • Halver avokadoerne, fjern stenen og fyld dem med rejeblandingen.
Rejecocktail med mexi-twist

Årets julegave-idé❤️

120 lækre, sunde og mættende opskrifter til alle dagens måltider + lidt ekstra lækkert til de særlige lejligheder.

Find bogen her: De bedste fra Madbanditten

0 kommentarer til “Rejecocktail med mexi-twist”

Skriv en kommentar

Hvad synes du om opskriften?