Crispy chicken burger med coleslaw

Kyllingeburger eller Crispy chicken burger serveret med hjemmelavet coleslaw i salatbolle er den perfekte opskrift til at stille dine kyllingeburger-cravings.

Kyllingeburger – Crispy Chicken Burger

Jeg ville lave to forskellige kyllingeburgere: En sprød og crispy med paneret kylling og en uden panering. Denne er den første slags.

Den er amerikansk inspireret men her paneret i flæskesværsrasp, som jo fungerer helt forrygende for os, der gerne vil spare på kulhydraterne.

Som fyld har den fået en skefuld coleslaw, og det giver simpelthen bare et dejligt og snasket måltid mad. Det er svært at føle sig snydt, når man sætter tænderne i denne lækre sag.

Kyllingeburger - Chicken burger med coleslaw Keto opskrift

Crispy chicken burger med coleslaw

Udskriv Pin
Denne crispy chicken burger serveret med hjemmelavet coleslaw er den perfekte opskrift til at stille dine kyllingeburger-cravings.
2
|
40 min

Ingredienser

  • 300 g kyllingebryst
  • 1 tsk hvidløgspulver
  • 1 tsk salt
  • 1 tsk paprika
  • 2 tsk olivenolie
  • 2 tsk citronsaft
  • 100 g flæskesvær de poppede knust/malet til rasp
  • 1 tsk løgpulver
  • 0,5 tsk tørret timian
  • 1 tsk chiliflager eller ½ tsk cayennepeber
  • 0,5 tsk røget paprika
  • 1 æg
  • 200 g hvidkål
  • 100 g gulerod
  • 2 spsk mayonnaise
  • 1 tsk sødning
  • 1 tsk dijonsennep
  • 1 spsk citronsaft
  • 100 g salatblade
  • 25 g rødløg

Sådan gør du

  • Halver evt. kyllingen på den korte led.
  • Bland krydderierne sammen med olivenolie og citronsaft i en frysepose eller skål.
  • Vend kyllingen i marinaden og lad den marinere i ca. 30 minutter.
  • Pisk ægget sammen i en dyb tallerken eller skål.
  • Bland rasp med krydderierne.
  • Vend kyllingen i ægget og derefter i rasp.
  • Steg kyllingen, til den er gennemstegt og gylden, i smør.
  • Snit kålen fint, gerne på et mandolinjern og riv guleroden groft.
  • Bland mayo med resten af ingredienserne og smag til.
  • Vend kål og gulerod med dressingen. Lad den gerne trække en smule inden servering.
  • Snit rødløget fint.
  • Server den stegte kylling med coleslaw og rødløg og salat som ”bolle”.
Crispy chicken burger - opskrift på lækker kyllingeburger

Årets julegave-idé❤️

120 lækre, sunde og mættende opskrifter til alle dagens måltider + lidt ekstra lækkert til de særlige lejligheder.

Find bogen her: De bedste fra Madbanditten

2 kommentarer til “Crispy chicken burger med coleslaw”

Skriv en kommentar

Hvad synes du om opskriften?




  1. Vi var noget skeptiske! Men smagte HIMMELSK godt. Vi puttede lidt cremefraiche i coleslaw også.

    Tak for opskrift!

    Svar