Pork Belly

Pork belly (svineslag) marineret i lækker koreansk-inspireret marinade og tilberedt i ovn giver simpelthen det lækreste kød. Fedtet og lækker BBQ-oplevelse. Husk godt med servietter ;-)

Pork belly med forårsløg og blomkålsris

Marinaden her giver virkelig stor smag til retten og kødet bliver supermørt og lækker.

Desværre er det lidt svært at opdrive svineslaget, især hvis man gerne vil have det økologisk, og lykkes det dig ikke, kan du bruge revelsben i stedet og skære benene af dem. Det fungerer lige så godt. De skal dog være godt tykke, da de svinder en del i tilberedningen.

Pork Belly - opskrift på marineret og langtidstilberedt svineslag

Pork Belly

Føj til favoritter Udskriv Pin
Koreansk-inspireret marinade og BBQ-stemning – mundvandsfremkaldende godt!
4
|
2 t

Ingredienser

Sådan gør du

  • Opvarm ovnen til 170 grader varmluft.
  • Bland alle ingredienserne sammen og kom det i en frysepose, kom kødet derned og bland det godt sammen. Lad kødet marinere i ca. 1 time.
  • Fordel kødet i et ovnfast fad og kom det i ovnen i ca. 45 minutter, til kødet er mørt, rør gerne rundt undervejs.
  • Drys med sesamfrø og forårsløg inden servering og server fx med blomkålsris eller letkogt broccoli.
Pork Belly - opskrift på marineret og langtidstilberedt svineslag

Få 7 dage gratis af MadbandittenPLUS

Få energiberegninger på alle opskrifter og egen favoritside og slip samtidig for forstyrrende annoncer.

Start gratis prøveperiode nu

 

4 kommentarer til “Pork Belly”

Skriv en kommentar

Hvad synes du om opskriften?




    • Den mørke er lidt tykkere i konsistensen og lidt kraftigere i smagen. Men du kan fint bruge den almindelige :)

      Svar