Nytårsforret – 7 lækre idéer til forretten nytårsaften

Mangler du inspiration og opskrifter til årets nytårsforet, så se med her. Forretten nytårsaften sætter jo på mange måder takterne for den middag, man skal til at spise og jeg har derfor fundet lidt forskellige lækre forslag frem til dig her.

7 forslag til årets nytårsforret

Jeg har fundet syv lækre opskrifter, som egner sig godt til forretten nytårsaften.

  • Laksetatar med æbler og urter
  • Kammuslinger i hvidløgssmør
  • Jomfruhummersuppe
  • Lakserillette med edamamemos
  • Ceviche af torsk
  • Svinemørbrad (af sortfodsgris) med avokadodressing og saltede mandler
  • Avocado med sesam og sprøde grøntsager

Nytårsforretten indeholder ofte fisk eller skaldyr, og det er også en dejlig, elegant måde at starte.

Men fordi ikke alle bryder sig om fisk eller skaldyr, eller måske har forhold, de er nødt til at tage ift. gæsterne, har jeg taget et par forslag med uden fisk/skaldyr.

Lad os kigge på dem en efter en.

Nytårsforret - inspiration og opskrifter på forretten nytårsaften

Lækre forslag til årets nytårsforret

Laksetatar med æble og urter

Laksetatar er en klassiker og med rette. Den er nem at lave, alle kan lide den, og den kan laves tidligt på dagen, så den bare skal anrettes på selve aftenen.

Find opskriften her: Laksetatar med æbler og urter

Laksetatar - Lækker nytårsforret: Laksetatar med æbler og urter --> Madbanditten.dk

Kammuslinger i hvidløgssmør

Kammuslinger i hvidløgssmør er en elegant lille forret, som er perfekt, hvis I er et mindre selskab.

De stegte kammuslinger er dryppet med hvidløgssmør og toppet med en lækker blanding af citronskal og pistacienød.

Find opskriften her: Kammuslinger i hvidløgssmør

Jomfruhummersuppe

Jomfruhummersuppen er jo en hyppig gæst på nytårsmenuen og jeg forstår det godt. Dels smager den jo simpelthen så lækkert, og dels er det nemt, da den kan stå og lune på komfuret, når gæsterne kommer, så den bare skal anrettes.

Find opskriften her: Jomfruhummersuppe

Jomfruhummersuppe - den klassiske nytårsforret. Så lækker og velsmagende og temmelig nem at lave selv.

Lakserillette med edamamemos

Denne forret er lidt i den fyldige ende. Den fede lakserillette, som her er rørt med rygeost, får perfekt modspil af den sødlige edamamemos.

Alle elementer kan laves i forvejen og skal bare anrettes på aftenen.

Find opskriften her: Lakserillette med edamamemos

Lakserillette - opskrift på rillette af laks - skøn forret eller frokost

Ceviche med torsk

Dette er en superlækker og elegant forret, som fungerer bedst, hvis I er et mindre selskab.

Torsken er råmarineret i limesaft og rørt med chili, ingefær og urter og til sidst anrettet på en bund af avokado.

Find opskriften her: Ceviche med torsk

Solomillo med avokadodressing og saltede mandler

Solomillo er svinemørbrad af sortfodsgris, og det er det mest utrolige stykke kød. Det er så mørt, at du kan tygge det med øjenlåget.

Lækreste forret nogensinde, sagde gæsterne det år, vi serverede denne.

Find opskriften her: Solomillo med avokadodressing og saltede mandler

Mør svinemørbrad - solomillo fra sortfodsgris fra Thomas Rode

Avokado med sesam og sprøde grøntsager

Denne lille skønne anretning er perfekt, hvis I har en i selskabet, der ikke spiser kød, eller hvis I har en kødtung hovedret og derfor gerne vil starte med noget let og grønt.

Find opskriften her: Avokado med sesam og sprøde grøntsager

Avocado med sesam og sprøde grøntsager - opskrift på dejlig forret med avocado

Det var 7 opskrifter på årets nytårsforret. Jeg håber, der var noget, du kunne bruge.

Mangler du idéer og opskrifter til de øvrige dele af nytårsmenuen, kan du se alle mine nytårsopskrifter her: Nytårsopskrifter

Rigtig god fornøjelse♥

Den eneste Low Carb-kogebog, du behøver

Low Carb-Keto-LCHF. Kært barn har mange navne. Få styr på forskellene og få samtidig 120 af mine bedste opskrifter til alle dagens måltider. Perfekt til at lave ugens madplan og tage med i køkkenet

Find bogen her: De bedste fra Madbanditten

0 kommentarer til “Nytårsforret – 7 lækre idéer til forretten nytårsaften”

Skriv en kommentar

Hvad synes du om opskriften?