Svampe med mozzarella og timian

Efterår er svampetid og derfor får du her en lækker opskrift på tilbehør med svampe, nemlig bagte svampe med mozzarella og timian. At svampe samtidig er helt utroligt kulhydratfattige gør jo kun denne type tilbehør endnu mere velegnet for de mange, der gerne vil spise Keto.

Bagte svampe med mozzarella og timian

Faktisk er der nogle i Carnivore-kredse, som argumenterer for at svampe er en levende organisme og derfor hører til i en carnivor diæt. Når jeg kigger i min græsplæne her i efteråret er jeg tilbøjelig til at give dem ret. Mærkelige svamp skyder op over alt som små hære, der prøver at overtage herredømmet over haven. Dem spiser jeg dog ikke, vil jeg lige nævne.

De bagte svampe her kan laves med alle typer (spiselige) svampe. Er man mest til champignoner er det fint, men kan man lide lidt andre typer også, kan jeg varmt anbefale at bruge en blanding. Så bare giv den gas med kantareller, østershatte, karl johan-svampe og hvad du ellers kan finde.

Svampe med mozzarella og timian - opskrift på dejligt tilbehør på Keto

Svampe med mozzarella og timian - opskrift på dejligt tilbehør på Keto

Svampe med mozzarella og timian

Udskriv Pin
3
|
20 min

Ingredienser

 • 300 g svampe gerne blandede
 • 1 kugle frisk mozzarella
 • frisk timian
 • lidt olivenolie
 • salt og friskkværnet peber

Sådan gør du

 • Opvarm ovnen på grillfunktion/250 grader.
 • Skær svampene i skiver og fordel dem i et ovnfast fad.
 • Drys med salt, peber, lidt olivenolie og frisk timian.
 • Fordel mozzarellaen over svampene.
 • Sæt fadet i ovnen og bag i 5-10 minutter til osten er smeltet og let gylden.

Trænger du til en frisk start?

Få masser af inspiration til sunde, nemme og velsmagende retter med min nye bog.

Perfekt til dig, der spiser Keto, Low Carb eller som bare gerne vil undgå sukker og mel.

Find bogen her: De bedste fra Madbanditten

2 kommentarer til “Svampe med mozzarella og timian”

Skriv en kommentar

Hvad synes du om opskriften?
 1. Hei. Jeg er i min første uke med keto. Jeg er ikke overvektig, men ville prøve keto på grunn av de andre “godene” dette kostholdet kan gi. Men er det noe i det henseende jeg burde være obs på? Burde jeg få i meg mer fett?

  Svar
  • Hej Magne

   Ja, du vil nok gerne spise mere fedt. I hvert fald hvis det er mine Keto-bøger, du tager udgangspunkt i. Forskellen på Keto til vægttab og Keto til vægtvedligehold ligger netop i fedtindtaget (som jo regulerer kalorieindtaget).

   Svar