Artiskokcreme

Artiskokcreme med hvidløg smager så skønt og den passer perfekt til tapas-bordet eller som lækker dip til kød eller grønt, som serveres som appetizer. Den kan også bruges som smørelse på ‘brød’ eller i sandwiches. Jeg har også brugt den på kyllingepizzaen, hvilket jeg skal vise dig om et par dage.

Artiskokcreme på tapasbrættet

Forestil dig, at det er fredag og du kommer dødtræt hjem fra arbejde. Heldigvis har din bedre halvdel/roomie disket op med et lækkert tapasbræt og herpå er bl.a. den lækre artiskokcreme og du skal bare sætte dig ned og gå ombord i de lækre sager. Drømmer jeg? Måske… ;-)

Mangler du idéer til, hvordan du laver et lækkert tapasbræt eller ‘charcuteriebræt’, har jeg faktisk lavet en lille guide til, hvordan jeg bygger det op her: Lav dit eget charcuteriebræt

Artiskokcreme med hvidløg - opskrift

Artiskokcreme med hvidløg - opskrift

Artiskokcreme

Udskriv Pin
4
|
10 min

Ingredienser

  • 1 dåse artiskokhjerter i vand
  • 1-2 fed hvidløg
  • ca. ½ dl olivenolie
  • salt

Sådan gør du

  • Dræn artiskokkerne for væske.
  • Blend artiskokhjerterne med olie, hvidløg og salt. Juster evt. med mere olie.
  • Smag til og server.

Den eneste Low Carb-kogebog, du behøver

Low Carb-Keto-LCHF. Kært barn har mange navne. Få styr på forskellene og få samtidig 120 af mine bedste opskrifter til alle dagens måltider. Perfekt til at lave ugens madplan og tage med i køkkenet

Find bogen her: De bedste fra Madbanditten

2 kommentarer til “Artiskokcreme”

Skriv en kommentar

Hvad synes du om opskriften?