Asiatisk agurkesalat

Denne opskrift på asiatisk agurkesalat er det perfekte syrlige twist til krydrede asiatiske retter. De syltede agurker giver dejligt pep til både lune og kolde retter. Jeg har lavet den uden sukker, men jeg skal være ærlig og indrømme, at jeg ikke synes, det er det vigtigste i verden. Eller det er det ikke for mig. Jeg drikker jo ikke lagen altså. Men men, det skal ikke skille os ad og det vigtigste er, at du gør det, du har det bedst med.

Asiatisk agurkesalat

Jeg har lavet flere versioner af de asiatiske agurkesalater eller syltede agurker med et asiatisk twist igennem årene, men jeg har aldrig fået bragt en specifik opskrift, medmindre måske i min første bog, hvis jeg lige tænker efter.

Vi spiser den fx til de saftige Kyllinge satay-spyd med peanutdip. Og ungerne er ret vilde med den også.

Jeg opfatter den ikke som selvstændigt tilbehør men mere som en lille smagsgiver til et fuldt måltid. Lidt ligesom de syltede agurker gør på hotdog.

Asiatisk agurkesalat - opskrift uden sukker

Asiatisk agurkesalat - opskrift uden sukker

Asiatisk agurkesalat

Udskriv Pin
1 Glas
|
40 min

Ingredienser

 • 1 agurk
 • 1 løg
 • 2 dl risvineddike
 • 2 spsk sødning fx Sukrin (reklamelink)
 • 1 tsk salt
 • ½ rød chili finthakket
 • 1 spsk revet ingefær
 • 2 tsk sesamfrø

Sådan gør du

 • Snit agurk og løg helt fint, gerne på mandolinjern.
 • Bland de resterende ingredienser sammen og rør til sødning og salt er opløst.
 • Kom agurk og løg i en lufttæt beholder og hæld lagen over.
 • Lad agurkerne trække i minimum 30 minutter, gerne længere.
 • Server til krydrede asiatiske retter.

Den eneste Low Carb/Keto-kogebog, du behøver!

Få fornyet inspiration og opskrifter til dit Low Carb/Keto-liv.

Perfekt til Keto, Low Carb, LCHF og til dig der gerne vil spise sundt og lækkert!

Læs mere her: De bedste fra Madbanditten

0 kommentarer til “Asiatisk agurkesalat”

Skriv en kommentar

Hvad synes du om opskriften?