Hjemmelavet råcreme

Råcreme smager jo bedst hjemmelavet og serveret til friske danske bær er det jo den perfekte sommerdessert. Det er så lækkert, at det går skønt til gæster også og sidst vi havde besøg, serverede jeg jordbær, blåbær, hindbær og brombær sammen med råcreme og lidt hakket chokolade. Det bliver da ikke lækrere, hvad?

Råcreme eller vaniljecreme til bær = skøn sommerdessert

Ofte når vi spiser bær til dessert om sommeren, laver jeg bare en hurtig vaniljecreme, hvor jeg pisker fløde til skum sammen med lidt vaniljepulver. Det smager skønt og der er ikke brug for nogen tilsat sødning, hvilket jeg har det rart med. Når jeg laver råcreme, er det, fordi jeg gerne vil gøre lidt ekstra ud af det.

Opskriften på råcreme her kan fint laves et par timer før servering, så man ikke behøver stå og piske løs, imens gæsterne er der.

Jeg vil tro, du kan vælge din egen foretrukne sødning. Jeg har testet SukrinMelis og Sukrin Sirup og begge fungerer fint. Jeg har også brugt helt almindeligt rørsukker, hvilket jo ikke er low carb men et bevidst tilvalg, jeg tager.

RÅCREME - opskrift på hjemmelavet råcreme uden sukker - perfekt til friske danske bær

Hjemmelavet råcreme

Udskriv Pin
6
|
15 min

Ingredienser

Sådan gør du

 • Pisk først æggeblommerne med sødning og vaniljepulver i en skål, til de er luftige.
 • Pisk piskefløden til skum i en anden skål.
 • Vend forsigtigt de piskede æggeblommer ind i flødeskummet.
 • Spis med det samme til friske bær eller gem i køleskabet indtil servering.
 • Server gerne med lidt hakket mørk chokolade og lidt friske mynteblade, hvis det skal være ekstra lækkert.
RÅCREME - opskrift på hjemmelavet råcreme uden sukker - perfekt til friske danske bær
RÅCREME - opskrift på hjemmelavet råcreme uden sukker - perfekt til friske danske bær

Årets julegave-idé❤️

120 lækre, sunde og mættende opskrifter til alle dagens måltider + lidt ekstra lækkert til de særlige lejligheder.

Find bogen her: De bedste fra Madbanditten

2 kommentarer til “Hjemmelavet råcreme”

Skriv en kommentar

Hvad synes du om opskriften?
 1. Hej jane
  Jeg var på Keto kurset i maj 2019
  Vil lige høre, om det nye Kickstart er samme som sidste år, eller om der er kommet nyt til,
  inden jeg beslutter mig for at prøve igen.

  Hilsen Inge

  Svar