Agurkesalat med dilddressing

Denne agurkesalat med dilddressing er en skøn og nem sommersalat, som er lynhurtigt lavet og som er dejlig på bordet her om sommeren. Agurker er normalt ikke det mest interessante at lave salat på alene, men her fungerer det superfint, fordi de er vendt i en dejlig cremefraichedressing med dild.

Agurkesalat med dilddressing – let tilbehør i varmen

Hvis varmen tager toppen af appetitten, er denne agurkesalat med dilddressing perfekt. Den er kold og fyldt med væske og nem at spise, selv når det er varmt og man ikke orker varm. Vi spiste den til kold roastbeef, du ved den langtidsstegte, som smager fremragende skåret i tynde skiver og måske lidt dryppet med lidt olivenolie, salt og peber.

Havde der været en skål tzatziki også, ville der ikke være kommet klager fra mig.

Agurkesalat med dildressing - lækker og let sommersalat

Agurkesalat med dilddressing

Udskriv Pin
2
|
10 min

Ingredienser

  • 1 hel agurk
  • 0,5 rødløg
  • 1 dl cremefraiche 18-38%
  • 2 spsk friskhakket dild
  • lidt citronsaft
  • evt. et drys hvidløgspulver
  • salt og friskkværnet peber

Sådan gør du

  • Rengør agurken og skær den i tynde skiver.
  • Skør rødløg i tynde skiver. Halver dem hvis det giver bedre størrelse.
  • Rør en dressing af cremefraiche, dild, citronsaft, hvidløgspulver, salt og peber.
  • Vend hele molevitten sammen i en skål.
  • Spis og vær glad.
Agurkesalat med dildressing - lækker og let sommersalat
Agurkesalat med dildressing - lækker og let sommersalat

Den eneste Low Carb-kogebog, du behøver

Low Carb-Keto-LCHF. Kært barn har mange navne. Få styr på forskellene og få samtidig 120 af mine bedste opskrifter til alle dagens måltider. Perfekt til at lave ugens madplan og tage med i køkkenet

Find bogen her: De bedste fra Madbanditten

0 kommentarer til “Agurkesalat med dilddressing”

Skriv en kommentar

Hvad synes du om opskriften?




  1. Hej Jane.
    Den anden dag, fandt jeg en opskrift, med spidskål, bacon lavet som spaghetti carbonara. Nu kan jeg bare ikke finde den. Ville have lavet den.
    Med venlig hilsen Inga Bach

    Svar