Æggesalat med karry i salatbåde

Æggesalat med karry i salatbåde er jo en skøn måde at få enten morgenmad eller frokost. Nem og hurtig at lave, meget mættende og ganske få kulhydrater. Vil du gerne bruge den i madpakken, laver du bare æggesalaten og pakker den i en lille boks og så pakker du nogle hjertesalatblade i en boks ved siden af. Jeg kan love dig, at dine kolleger vil kigge sultent på din madpakke.

Æggesalat med karry

Denne opskrift på æggesalat med karry er jo også perfekt på det store kolde bord til fx påske. Men det er også et eksempel på en ret, der er nem at lave aftenen før og så spise om morgenen, hvis du har travlt og ikke vil stå og kokkere. I det hele taget er det en god vane altid at have lidt kogte æg i køleskabet. Det er en sund og god snack til den lille sult.

Kolde kogte æg rørt i en fed mayodressing med karry smager jo selvsagt skønt. Et drys karse på toppen og jeg er glad og tilfreds.

Salatbådene er jo bare ‘holdere’ til æggesalaten, så du ikke skal sidde og fedte med den.

Æggesalat med karry - opskrift på Keto morgenmad eller frokost

Æggesalat med karry i salatbåde

Udskriv Pin
1
|
20 min

Ingredienser

  • 3 æg
  • 30 g mayonnaise
  • 1 tsk karrypulver
  • hjertesalatblade
  • karse til drys
  • salt og friskkværnet peber

Sådan gør du

  • Kog æggene til de er hårdkogte, ca. 8-10 minutter. Lad dem afkøle.
  • Rør mayonnaise med karrypulver og smag til med salt og peber.
  • Hak æggene groft og vend dem i karrydressingen.
  • Server i salatblade.

Æggesalat med karry - opskrift på Keto morgenmad eller frokost

Trænger du til en frisk start?

Få masser af inspiration til sunde, nemme og velsmagende retter med min nye bog.

Perfekt til dig, der spiser Keto, Low Carb eller som bare gerne vil undgå sukker og mel.

Find bogen her: De bedste fra Madbanditten

2 kommentarer til “Æggesalat med karry i salatbåde”

Skriv en kommentar

Hvad synes du om opskriften?




  1. Mine kolleger kigger tit misundeligt på mine madpakker når jeg f.eks. har denne skønne æggesalat med eller halve peberfrugter med smøreost, pålæg og agurk der bliver spist som rugbrødsmadder.
    En enkelt (der ikke kunne drømme om at droppe sin leverpostejmad) kigger bare underligt og synes, at det er noget mærkeligt mad jeg spiser ;-) :-D

    Svar
  2. Spiser tit æggesalat! Så nemt og hurtigt og ligetil. Og så er der altså noget med mad i salatbåde – det er sgu lidt hyggeligt.

    Svar