Kødrulle med bacon og ostefyld

Okay, hvem vil ikke gerne sætte tænderne i sådan en kødrulle, der er fyldt med ost og svøbt i bacon? Det er jo virkelig svulstigt og nogle gange er det bare det, der skal til. Et slags farbrød på speed, kunne man kalde denne.

Kødrulle – hedonistisk glæde

Keto og Low Carb i det hele taget har jo sin åbenlyse fordel i, at man kan spise meget af de ting, der smager virkelig godt og som de fleste tror, man skal spare på. Eller prøver at spare på i vægtens eller sundhedens tegn. Glimrende. Men her i butikken går vi altså ned i vægt og holder os sunde og raske, imens vi spiser den lækreste mad. Og det er jo på alle måder et vindende koncept, hvis du spørger mig.

Denne opskrift på kødrulle er vel egentlig bare et udvidet farsbrød. Men kødrulle lyder bare lækrere og da den samtidig giver baghjul til det traditionelle farsbrød, synes jeg det er fair med en lille rebranding.

Kødrulle med bacon og ost - KETO opskrift

Kødrulle med bacon og ost - KETO opskrift

Kødrulle med bacon og ostefyld

Udskriv Pin
4
|
30 min

Ingredienser

 • 400 g hakket oksekød
 • 1 spsk worchestershiresauce kan udelades
 • salt og friskkværnet peber
 • 200 g frisk mozzarella jeg købte en maxi der var aflang i stedet for rund
 • ca. 2 pakker bacon

Sådan gør du

 • Opvarm ovnen til 200 grader.
 • Bland oksekød med salt, peber og worchestershiresauce.
 • Tryk farsen flad så den danner et rektangel, på et stykke bagepapir.
 • Læg mozzarellaen i midten af kødet og rul kødet omkring osten, så du får en aflang rulle.
 • Pak rullen ind i bacon.
 • Læg rullen i et ovnfast fad eller på en bageplade.
 • Sæt fadet i ovnen og steg i ca. 15 minutter, til osten er smeltet og baconen er gylden. Giv den evt. et par minutter på grill hvis den mangler farve.

Få hjælp og inspiration til sund livsstil

“Smukke billeder – tænderne løber voldsomt i vand og man får lyst til at afprøve dem alle”

Perfekt til Keto, Low Carb, LCHF og til dig der gerne vil spise sundt og lækkert!

Køb nu til 240,- (vejl. udsalgspris: 300,-): De bedste fra Madbanditten

12 kommentarer til “Kødrulle med bacon og ostefyld”

Skriv en kommentar

Hvad synes du om opskriften?
  • Vi fik de der aspargesbroccoli til. Du ved den der underlige hybrid. En smule olie og salt på og så bagt i ovn i 10-15 min. Hurtigt og lækkert :)

   Svar
    • Det har jeg svært ved at forestille mig :) I hvert fald kender jeg ikke nogen slags mozzarella der skal spises kold??‍♀️

     Svar
     • Hej Jane
      Mozzarella findes i mange forskellige udgaver, også en som serveres kold

      Hanne har helt sikkert ikke købt den som er revet og kan smelte ;)

     • Nårh hvor fint. Jeg kan huske, at jeg købte dem for… 20 år siden men jeg troede ærligt talt ikke, de fandtes mere.

      Jeg har dog sidenhen – ved en fejl – købt en revet, som var fedtreduceret uden at det fremgik ordentligt på posen. Men den kunne nærmest heller ikke smelte.

  • Nej desværre. Jeg har den fra Biona. Men ærligt talt ja, det falder under bagatelgrænsen hos mig. Bidraget vil være langt under 1 g kulhydrat pr. portion og jeg behøver slet ikke ikke skele til det detaljeniveau. Men man kan fint udelade det, hvis det er..

   Svar
 1. Hej Jane.
  Jeg synes simpelhent at din kødrulle her ser så lækker ud, så i går måtte den prøves. kan de virkelig passe at den kun skal have 15 min, i ovnen? Min fik hvert fald 20 min plus lidt ekstra på grill, og den var stadig ikke færdig i midten.

  Svar
  • Er det sandt? Måske er det min nye superovn.

   Uanset. Ovne er jo så forskellige og det er altid fint at tage stegetider som vejledende.

   Svar