Velkomstdrink uden sukker

At få en velkomstdrink i hånden er jo den bedste start på en hyggelig aften. Her har jeg lavet en dejlig frisk og syrlig drink uden sukker. Den er klassisk, nem og frisk og alle vil kunne lide den. Man kalder den også en French 75. I den er der dog sukkersirup og det kan du jo vælge at tilsætte, hvis du vil. Men har du også et ønske om at spare på kulhydraterne, kan du også her få en frisk velkomstdrink uden sukker.

Velkomstdrink uden sukker

Jeg må indrømme, at vi næsten altid ender med at servere bobler til velkomst. Det gælder både til nytårsaften og til andre selskaber.

De sidste års fokus på lækre og anderledes cocktails har gjort mig lidt nysgerrig på den del, må jeg indrømme. Og jeg er også nået til at have købt nogle fine glas men meget længere er jeg ikke nået.

Men denne dejlige velkomstdrink har jeg lavet et par gange og den tør jeg godt anbefale. Den er helt enkel og bare et dejligt alternativ, hvis det ikke bare skal være bobler.

Se også: Alle mine nytårsopskrifter – idéer til appetizers, forretter, hovedretter, desserter og kransekage.

Velkomstdrink uden sukker - lækker og frisk cocktail - sukkerfri opskrift på French 75

Velkomstdrink uden sukker

Udskriv Pin
1
|
10 min

Ingredienser

 • 3 cl gin
 • 1 spsk citronsaft
 • champagne/crémant

Sådan gør du

 • 1. Kom gin og citronsaft i en shaker med is og ryst godt. Den kan dog også laves uden shaker.
 • Hæld i et glas og top med champagne/crémant og rør lidt forsigtigt rundt.

Få hjælp og inspiration til sund livsstil

“Smukke billeder – tænderne løber voldsomt i vand og man får lyst til at afprøve dem alle”

Perfekt til Keto, Low Carb, LCHF og til dig der gerne vil spise sundt og lækkert!

Køb nu til 240,- (vejl. udsalgspris: 300,-): De bedste fra Madbanditten

8 kommentarer til “Velkomstdrink uden sukker”

Skriv en kommentar

Hvad synes du om opskriften?
 1. Man kan sagtens lave en sukkersirup med sukrin, hvis man synes, at den mangler lidt sødme – det bliver den absolut ikke ringere af ?

  Svar
 2. Det lyder som en god idé at prøve med coctails i stedet for altid bobler. Det plejer vi nemlig også :) Men sig mig, hvor har du fundet dine glas? De er vildt fine!

  Svar
  • ja de er fine, ikke? De er et par år gamle men købt i helt almindelig butik, Imerco eller anden isenkræmmer. Jeg kan ikke huske det præcist. Man kan få nogle vildt flotte cocktailglas efterhånden :)

   Svar
 3. Jeg har et spg. angåenden appetizerne med rogn på billedet med den sukkerfri e nytårsdrik. Er der en opskrift på den og er den low carb?

  Svar