Flæskestegssandwich

Flæskestegssandwich er jo den ultimativt bedste brug af flæskestegsresterne fra jul. Som du måske ved, fejrer vi fødselsdag herhjemme første juledag og nej, det er ikke Jesus men Søren vi fejrer. Vi har været sammen i 20 år og det kommer stadig bagpå hvert år – haha!

Men at servere flæskestegssandwich for fødselaren falder i meget god jord.

Vi bliver kun 8 til jul i år men vi laver selvfølgelig mad, som om vi fik en hel hær på besøg. Det er ikke så skidt, for der er næsten ikke noget bedre end at have rester, når resterne indbefatter flæskesteg og confiterede andelår. Twist my arm altså.

Og da nytårsaften jo er en ret stor deal herhjemme hos os, er det dejligt at jeg ikke skal tænke så meget over hverdagsmadlavningen i juledagene.

Bollerne, jeg har brugt til flæskestegssandwichen her, er en variant af de populære fiberboller. De kan laves længe forinden og opbevares på frost.

Men jeg skal indvillige dig i et lille trick også. Sådan en flæskestegssandwich smager helt glimrende uden bollen også. Nuvel, så er det ikke så meget en sandwich men den gode smag sidder jo ikke i brødet. Så du får alle de gode smage uden bøvlet med brødet. Og selv spiser jeg faktisk helst ikke de der brød, så jeg foretrækker den helt enkelt uden.

Flæskestegssandwich - glutenfri, Keto opskrift på den populære sandwich med flæskesteg Flæskestegssandwich - glutenfri, Keto opskrift på den populære sandwich med flæskesteg

Flæskestegssandwich - glutenfri, Keto opskrift på den populære sandwich med flæskesteg

Flæskestegssandwich

Udskriv Pin
Snasket og lækker - men glutenfri & Low Carb
4
|
40 min

Ingredienser

Boller (4 store stk)

  • 4 æg
  • 150 g hytteost
  • 30 g smeltet smør
  • 2,5 dl pofiber
  • 1 tsk salt
  • Lidt sesamfrø

Fyld

Sennepsmayonnaise

  • 1 dl mayonnaise
  • 1 spsk grov sennep

Sådan gør du

  • Opvarm ovnen til 190 grader.
  • Blend æg med hytteost til en jævn konsistens.
  • Rør smør, salt og pofiber i.
  • Fordel dejen i fire klatter på en bageplade beklædt med bagepapir.
  • Glat evt. dejen ud med fugtede fingre og drys med sesamfrø.
  • Bag i ca. 15 minutter.
  • Skær skiver af flæskestegen. Hvis du synes, kan den lige lunes lidt i ovn.
  • Rør mayo og sennep sammen og smag til.
  • Halver bollerne og smør dem med sennepsmayo.
  • Læg et par skiver flæskestege på hver underbolle.
  • Fordel rødkål og agurkesalat ovenpå og læg overbollen på.

De bedste fra Madbanditten – kan forudbestilles nu ♥

Min nye bog, De bedste fra Madbanditten, indeholder opskriften på at få langvarig succes med en Low Carb-livsstil, hvad enten du ønsker et vægttab med Keto eller bare en sundere livsstil uden sukker og kornprodukter.

Læs mere her og forudbestil dit eksemplar: De bedste fra Madbanditten

9 kommentarer til “Flæskestegssandwich”

Skriv en kommentar

Hvad synes du om opskriften?




  1. Fantastisk, jeg har søndagsmiddag hver søndag, hvor mine voksne unger kommer hjem og spiser, og næste søndag står den på flæskestegs sandwich. Jeg vil prøve bollerne til mig og min bedre halvdel, ungerne ville tro jeg prøvede at forgifte dem hvis de ikke fik hvide kulhydratsbomber hjemmelavede af slagsen.
    Tusinde tak Jane for din skønne mail, året der gik. Sikke mange ting du har haft gang i, og sikke mange fede ting du har givet videre, jeg er så taknemmelig.
    Vidste ikke, at en forudbestillinger af din kommende bog, som jeg glæder mig vildt til, har så stor en betydning. God info, som der straks må gøres noget ved.
    Rigtig god jul ☃️ og et fantastisk nytår ? til dig og din familie

    Svar