Stuvet kål med bacon

Stuvet kål med bacon er en fantastisk måde at spise kål på i vinterhalvåret. Det er både billigt, mættende og godt. Min opskrift på stuvet kål er uden mel men har stadig virkelig dejlig smag og konsistens.

Da opskriften er uden mel, bliver den naturligt glutenfri og samtidig også kulhydratfattig. Den passer derfor godt til dig, der spiser keto og low carb.

Når tilbehøret bliver lidt bombastisk som her, foretrækker jeg, at proteinkilden er mager som fx fisk eller kylling. Jeg kunne også godt finde på at fyre op for bacon og spise dennne som hovedret alene.

Aftensmåltidet er sjældent der, jeg har mest appetit, så det fungerer fint for mig med et lidt mindre måltid.

Du kan også vælge den helt klassiske model og servere frikadeller med stuvet hvidkål. Det hitter også altid.

Stuvet kål med bacon - opskrift på Keto tilbehør - stuvet kål uden mel

Stuvet kål med bacon - opskrift på Keto tilbehør - stuvet kål uden mel

Stuvet kål med bacon

Udskriv Pin
4
|
20 min

Ingredienser

  • 600 g hvidkål
  • 100 g bacon i tern den du skærer selv
  • 20 g smør
  • 2 dl fløde
  • 1 dl vand
  • salt og friskkværnet peber
  • evt. lidt kruspersille til drys

Sådan gør du

  • Snit kålen lidt groft.
  • Kog det i et par minutter i saltet vand og pres vandet ud af kålen.
  • Steg baconen sprød og læg til side.
  • Kog smør, fløde og vand op i en gryde og tilsæt kålen og lad det tykne under omrøring.
  • Smag til med salt og peber.
  • Vend baconen i ved servering.

Få hjælp og inspiration til sund livsstil

“Smukke billeder – tænderne løber voldsomt i vand og man får lyst til at afprøve dem alle”

Perfekt til Keto, Low Carb, LCHF og til dig der gerne vil spise sundt og lækkert!

Køb nu til 240,- (vejl. udsalgspris: 300,-): De bedste fra Madbanditten

0 kommentarer til “Stuvet kål med bacon”

Skriv en kommentar

Hvad synes du om opskriften?