Kyllingelår med ingefær og peanuts

Disse kyllingelår med ingefær og peanuts er vendt i så lækker en marinade, at du får lyst til at slikke dine fedtede fingre, efter du har spist dem. For man spiser kyllingelår med fingrene, ikke?

Jeg husker tydeligt, at jeg som barn lærte, at det, der kan flyve, må man spise med fingrene. Eller hvordan var det? For jeg har aldrig set nogen sidde og spise andestegen juleaften med fingrene, nu jeg lige tænker over det.

Men med kyllingelår må man gerne og med disse kyllingelår med ingefær og peanuts får du lyst til det.

Hvad med tilbehøret? En lidt lettere grøntsagsret vil gøre det fint som tilbehør, synes jeg.

Ofte kan noget helt enkelt fungere fint, når der er så meget fart på smagen i protein-delen men det kan også være, du har lyst til at give den fuld gas og så foreslår jeg, at du serverer denne asiatiske stir fry med grøntsagsnudler og cashewnødder til.

Velbekomme :)

Kyllingelår med ingefær og peanuts - lækker opskrift på kyllingelår

Kyllingelår med ingefær og peanuts - lækker opskrift på kyllingelår

Kyllingelår med ingefær og peanuts

Udskriv Pin
3
|
35 min

Ingredienser

  • 8 kyllingelår
  • 1 spsk revet ingefær
  • 2 fed hvidløg finthakket
  • saften fra 1 lime
  • 1 spsk smooth peanutbutter
  • 1 dl sojasauce/tamari
  • 1 spsk chilisovs fx Sambal Oelek
  • 2 spsk sesamolie
  • 1 dl kyllingebouillon
  • frisk koriander
  • 1 spsk sesamfrø
  • 2 spsk hakkede peanuts

Sådan gør du

  • Bland alle ingredienser til marinaden sammen.
  • Læg kyllingelårene i en frysepose og hæld marinaden over.
  • Lad kyllingen marinere i så mange timer som muligt, gerne op til et døgn.
  • Opvarm ovnen til 180 grader.
  • Læg kyllingen i et ovnfast fad og hæld resten af marinaden over.
  • Steg kyllingen i ca. 30 minutter til den er gennemstegt. Vend gerne kyllingen et par gange undervejs.
  • Drys med hakkede peanuts, sesamfrø og frisk koriander og evt. lidt fintsnittet chili.

De bedste fra Madbanditten – kan forudbestilles nu ♥

Min nye bog, De bedste fra Madbanditten, indeholder opskriften på at få langvarig succes med en Low Carb-livsstil, hvad enten du ønsker et vægttab med Keto eller bare en sundere livsstil uden sukker og kornprodukter.

Læs mere her og forudbestil dit eksemplar: De bedste fra Madbanditten

2 kommentarer til “Kyllingelår med ingefær og peanuts”

Skriv en kommentar

Hvad synes du om opskriften?




    • Du må spise lige hvad du vil på Keto, du skal bare sørge for at dit samlede kulhydratindtag er lavt. Hvad du vælger at bruge dine få kulhydrater på bestemmer du altså helt selv??

      Svar