Æg og bacon på squashnudler

Vil du gerne have en grøn start på dagen eller er du en af de heldige, der drukner i squash i øjeblikket, eller synes du slet og ret at weekenden er en glimrende anledning til at peppe den vante spejlæg/bacon op, så har jeg et virkelig lækkert forslag til dig.

Denne fungerer også godt, hvis man har en sen start i weekenden og derfor når noget, der ligner frokosttid, før man spiser.

Jeg tænker ind imellem over hvor anderledes jeg ville spise, hvis jeg ikke havde hjemmeboende børn. De er meget sådan morgenmad-frokost-aftensmad og det respekterer jeg for måltiddets skyld.

Men kunne jeg selv vælge, ville jeg nok mere være sen-morgenmad-tidlig-aftensmad-typen. Måske morgenmad ved 10-11 tiden og aftensmad ved 17-tiden. Det ville passe mig perfekt.

Det er også det måltidsmønster, jeg falder ind i, når jeg er alene i Paris. Og apropos, så er det ved at være tid til at booke næste år. Glæder mig allerede :)

Men indtil da, nyd denne dejlige grønne anretning, hvad enten du gør det til morgen eller frokost.

Æg og bacon på squashnudler

Æg og bacon på squashnudler

Udskriv Pin
1
|
15 min

Ingredienser

  • 200 g squash
  • 2 æg
  • 3 skiver bacon
  • 20 g revet parmesan
  • ½ tsk chiliflager
  • salt og friskkværnet peber

Sådan gør du

  • Skær squashen i tynde strimler med en spiralizer eller julienneskærer.
  • Skær baconen i tern og steg den sprød på en lille pande. Læg det til side et øjeblik.
  • Bland squashstrimlerne med bacon og parmesan.
  • Læg det i panden og lav to fordybninger i det, som reder.
  • Slå æggene ud i de to fordybninger og drys med chiliflager, salt og friskkværnet peber.
  • Sæt panden tilbage på varmepladen ved middel varme og steg til æggehviderne har sat sig og squashen er blevet lidt sprød i bunden.
  • Drys evt. lidt hakket persille over ved servering.

Den eneste Low Carb-kogebog, du behøver

Low Carb-Keto-LCHF. Kært barn har mange navne. Få styr på forskellene og få samtidig 120 af mine bedste opskrifter til alle dagens måltider. Perfekt til at lave ugens madplan og tage med i køkkenet

Find bogen her: De bedste fra Madbanditten

6 kommentarer til “Æg og bacon på squashnudler”

Skriv en kommentar

Hvad synes du om opskriften?




  1. Kære jame

    Hvor er du bare inspirerende.
    Og tak for det.
    Sidder med en af dine bøger og får lust til at labe mange af dine skønne retter.
    Men du bruher meget ost.
    Hbad kan jeg erstatte alle de forsktyper ost med?
    Mvh Vibeke Vibs

    Svar
  2. Hej !
    Kan ikke finde opskrifterne de 99 kr er hævet på min konto mobilpayi
    Mvh
    Måske min mail var forkert
    Anette bak Jørgensen

    Svar
  3. Tak for endnu en rigtig god opskrift.
    Jeg er gift med en mand, der normalt IKKE spiser squash, men da jeg lavede det i dag, spiste han med god appetit, og var helt vild med det. “Det må du gerne lave en anden gang” sagde han da han var færdig.

    Svar