Pandekage-toast med skinke og ost

Lyder pandekage-toast lidt for lækkert? Jamen det er fordi det er det.

Forleden besøgte jeg min barslende søster til frokost og hun serverede pandekage-toast for mig efter en idé fra min egen bog Madglad. Nogle gange er det simpelthen bare sådan, at nogle opskrifter ryger i glemmebogen og det var sket for denne. Og sikke en skam. For pandekage-toast smager fænomenalt godt.

Det er slet og ret hytteostpandekagerne i en salt version, der er brugt her. Det giver samtidig en virkelig kulhydratfattig pandekage – ja og toast. Og fyldt med masser af ost og skinke, er det altså bare virkelig godt.

Til morgenmad, til frokost, kold i madpakken, you name it.

Jeg gik hjem og fik fluks lavet en ordentlig stak til fryseren. Det gør jo tingene så meget nemmere at have den slags på lager.

Billederne her i indlægget er i øvrigt fra Madglad og er taget af dygtige Columbus Leth.

Pandekage-toast med skinke og ost - LCHF, KETO

Pandekage-toast med skinke og ost

Udskriv Pin
2
|
30 min

Ingredienser

Hytteostpandekager (8-10 stk.)

  • 4 æg
  • 200 g hytteost
  • 2 tsk fiberhusk den gule eller 1 spsk loppefrøskaller eller Pofiber
  • salt
  • smør til stegning

Pandekage-toast (2 stk)

  • 4 hytteostpandekager
  • 4 skiver skinke
  • 4 skiver ost flødehavarti eller emmentaler er gode valg her
  • lidt tørret oregano

Sådan gør du

Hytteostpandekager

  • Blend hytteost med æg med stavblenderen.
  • Tilsæt husk/loppefrøskaller og blend igen.
  • Steg som pandekager i smør eller kokosolie på panden.
  • Opbevar i køleskab eller fryser med madpakkepapir imellem.

Pandekage-toast

  • Læg skinke og ost på to af hytteostpandekagerne og drys med oregano. Læg herefter den anden pandekage ovenpå.
  • Varm dem som toast i din toaster eller steg dem på panden under låg og vend dem så osten smelter godt.
  • Server gerne med lidt salat, aka ‘alibi-grønt’ til. En klat sennep gør dem heller ikke ringere.
Pandekage-toast med skinke og ost - LCHF, KETO

Få hjælp og inspiration til sund livsstil

“Smukke billeder – tænderne løber voldsomt i vand og man får lyst til at afprøve dem alle”

Perfekt til Keto, Low Carb, LCHF og til dig der gerne vil spise sundt og lækkert!

Køb nu til 240,- (vejl. udsalgspris: 300,-): De bedste fra Madbanditten

43 kommentarer til “Pandekage-toast med skinke og ost”

Skriv en kommentar

Hvad synes du om opskriften?




  1. Pandekagerne laver jeg en gang imellem og skal de f.eks laves til frokost med en rest kød og noget salat, blender jeg en stor håndfuld hakket grønkål med i dejen.
    Det smager super godt og ændrer ikke væsentlig på konsistensen, så de hænger stadig godt sammen
    Og så bliver de flotte og grønne 😁

    Svar