Græsk krydderiblanding

Jeg har lavet en hjemmelavet græsk krydderiblanding. Måske lidt skørt, for der findes jo så mange udmærkede blandingskrydderier, man kan købe helt færdigt, men nogle gange bliver jeg lidt stædig, fordi der er en bestemt smag, jeg gerne vil have frem. Og så blander jeg min egen.

Ofte indeholder krydderiblandinger sukker. Det tror jeg dog ikke gælder græsk krydderiblanding, men det gælder tit for fx mexi-krydderi og kebab-krydderi, som jeg tidligere har lavet mine egne blandinger af.

Jeg køber dog også færdigblandede krydderi. Især er jeg glad for den, der hedder Cajunkrydderi fra Urtekram. Såvidt jeg husker er den sukkerfri eller så godt som.

Hjemmelavede krydderiblandinger er også en sød værtindegave, hvis du en dag har brug for at komme med en lidt personlig gave.

I disse forbrugs-stop-tider, kan det være rart at tænke ind, hvordan man kan få mest muligt ud af de ting, man allerede har. Og jeg ville i hvert fald blive glad for at få et glas hjemmelavet græsk krydderiblanding.

Græsk krydderiblanding - bland dit eget græske krydderi og få den helt rigtige græske smag.

Græsk krydderiblanding

Føj til favoritter Udskriv Pin
1 glas
|
5 min

Ingredienser

 • 1 spsk salt
 • 2 tsk tørret basilikum
 • 3 tsk løgpulver
 • 3 tsk hvidløgspulver
 • 2 tsk oregano
 • 2 tsk tørret dild
 • 1 tsk rosmarin
 • 1 tsk timian
 • 2 tsk peber

Sådan gør du

 • Bland alle ingredienserne sammen og opbevar i en lufttæt beholder.
 • Jamen det var jo bare det :)
Græsk krydderiblanding - bland dit eget græske krydderi og få den helt rigtige græske smag.
Græsk krydderiblanding - bland dit eget græske krydderi og få den helt rigtige græske smag.

Få 7 dage gratis af MadbandittenPLUS

Få energiberegninger på alle opskrifter og egen favoritside og slip samtidig for forstyrrende annoncer.

Start gratis prøveperiode nu

 

2 kommentarer til “Græsk krydderiblanding”

Skriv en kommentar

Hvad synes du om opskriften?
 1. Jeg købte bogen i går og har læst det meste, den er rigtig god.
  Jeg har levet med keto 6 måneder ( det fede liv ). og tabt 9 kg. Jeg har aldrig forstået principperne helt , men mange ting falder på plads med din bog.
  Hilsen Tove Vester Olsen

  Svar