Madbanditten

LCHF - Madbanditten
  • Om mig
    • Lær mig at kende
    • Kontakt
    • Mission Statement
    • Om Madbanditten og reklamepolitik
    • Privatlivspolitik
    • Foredrag
      • Eventkalender
      • Hvad handler mine foredrag om?
  • Bøger
    • Keto på 4 uger
    • KETO – Optimer din fedtforbrænding og gå ned i vægt
    • Sådan taber du dig (e-bog)
    • 5 hemmeligheder til vægttab med Keto (e-bog)
    • STRIKS LCHF – en praktisk guide (e-bog)
    • Low Carb Vegetar (e-bog)
    • MADGLAD – lær dit barn at elske rigtig mad
    • LCHF året rundt
    • LCHF – SPIS DIG MÆT & GLAD
    • LCHF – BRØD & KAGER
    • MÆT & SLANK – med LCHF
    • Madbandittens juleopskrifter (e-bog)
    • SHOP
    • International publications
  • Opskrifter
    • Keto opskrifter – Striks LCHF
    • Morgenmad
    • Frokost
    • Aftensmad
    • Tilbehør
    • Brød
    • Dejlige drikkevarer
    • Juice – greenies – smoothies
    • Kager
    • Desserter
    • Is-opskrifter
    • Lækkerier
    • Juleopskrifter
    • Nytårsmenu
  • Kickstart
  • KETO
    • Keto bøger
    • Kickstart
    • Keto vægttab: Resultater og billeder
    • Hvad er KETO?
    • Begynderguide til KETO
    • KETO vægttab
    • Forskellige typer KETO
    • Keto og kaffe
    • Keto og antiinflammatorisk kost
    • Keto uden mælkeprodukter
    • Keto og sødemidler
    • Keto og alkohol
    • Keto og frugt
    • KETO og kolesterol
    • Keto og sygdomme
    • Keto kostplan – kostplan til striks LCHF og ketose
    • Carnivore Diæten
    • Ketogen diæt til epilepsi
    • KETO Living
    • KETO produkter
    • KETO bøger og vægttabsforløb
    • KETO kildeliste
  • KETO madplan
  • Alt om Keto på 1 side
  • LCHF
    • Hvad er LCHF?
    • Forskellige typer LCHF
    • LCHF og overgangsbesvær
    • LCHF indkøbsliste
    • Gode LCHF-produkter
    • LCHF – fedt og kolesterol
    • Hvad er kolesterol?
    • Videnskabelige studier om LCHF
    • LCHF – generelle spørgsmål
    • Må jeg spise (….) på LCHF?
    • LCHF og fertilitet, graviditet og amning
    • Maveproblemer
      • Fordøjelse og maveproblemer
    • Videoføljeton
    • LCHF og træning
    • Udstyr
  • Vægttab
    • LCHF og vægttab
    • LCHF og ketose
    • Derfor taber du dig ikke…
    • STRIKS LCHF – ketogen LCHF
    • Gode tip til et varigt vægttab
  • Sukkerfri
    • Bliv sukkerfri!
    • 100% sukkerfri – en personlig historie
    • Hvad sker der, når vi spiser sukker?
    • Sødemidler
Hjem » Opskrifter » Gæstemad » Spinatroulade med laks og flødeost

Spinatroulade med laks og flødeost

13. april 2019 af Jane Faerber 9 kommentarer

Spinatroulade med laks og flødeost - dejlig Low Carb opskrift på lakseroulade

Spinatroulade med laks og flødeost er jo superlækkert til enten forret til gæster eller på frokostbordet. Det ser jo altid festligt ud, når noget er rullet.

Mange har efterspurgt noget gæstemad, der ikke behøver smadre kulhydratbudgettet og dette er et fint forslag til det. Spinatroulade er jo nærmest en klassiker og her endda lavet i en Low Carb version uden hvedemel, så alle kan være med.

Spinatroulade er desuden forbavsende nemt at lave og så er imponeringsfaktoren ret høj. Så næste gang nogen spørger dig, om du vil tage en ret med til en dele-buffet, er denne dit svar. Yes, jeg laver da gerne min populære spinatroulade!

Den falder i smag hos både børn og kræsne sjæle og på den måde får du også sneget lidt ekstra grønt i begge. Det skader næppe.

Den kan fint passe til både påskefrokosten eller julefrokosten. Og du kan servere den med grøn salat eller med lidt ristet kernebrød ved siden af.

Spinatroulade med laks og flødeost - dejlig Low Carb opskrift på lakserouladeSpinatroulade med laks og flødeost - dejlig Low Carb opskrift på lakseroulade

SPINATROULADE MED LAKS OG FLØDEOST

CA. 2-3 PERSONER – eller anrettet på fad til deling på et større frokostbord

  • 300 g optøet spinat
  • 2 æg delt i blommer og hvider
  • ½ dl fløde
  • 1 tsk havsalt
  • friskkværnet peber

FYLD

  • 200 g røget laks
  • 200 g flødeost naturel
  • ca. 2 spsk citronsaft
  • 1 håndfuld hakket dild
  • evt. lidt sødning
  • salt og friskkværnet

SÅDAN

1. Opvarm ovnen til 200 grader.

2. Rør eller blend spinaten sammen med fløde, salt og æggeblommer.

3. Pisk hviderne stive og vend dem i spinatblandingen.

4. Fordel dejen på en bageplade beklædt med bagepapir, så dejen er formet som en rektangel.

5. Bag bunden ved i ca. 12-15 minutter, til den er fast når du rører ved den

6. Lad bunden køle af.

7. Rør flødeost sammen med citronsaft, salt, peber, lidt sødning og hakket dild og smag til.

8. Fordel flødeosten på bunden og læg skiver af laks ovenpå.

9. Rul bunden sammen til en roulade. Lad den gerne hvile lidt på køl, inden den skæres i skiver.

Er du frisk på en Keto-udfordring?

Du har nok læst de mange vilde vægttabshistorier – men tør du prøve selv?

Keto kan hjælpe til mere energi, mindre sukkertrang og vægttab uden konstant sult.

Start med min bog Keto på 4 uger eller gå all in og tag på mit Keto-Kickstart kursus

Tilmeld dig senest søndag aften kl. 23.59 og du er med fra mandag morgen.

Måske vil du også læse

  • Avocadotatar med stenbiderrogn og cremefraiche. Opskrift på den nemmeste og lækre forret til gæster eller date nightAvocadotatar med stenbiderrogn
  • Lækre og helt vildt nemme tapas eller appetizers, som er LCHF, low carb og glutenfri. Perfekte til gæster. Opskrifter og inspiration her: Madbanditten.dkLCHF-tapas eller appetizers – til hverdag og fest
  • Pizza med blomkålsbund
  • Kyllingesalat med ost og avokado

Skrevet i: Frokost, Gæstemad, Påske

Skriv et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kommentarer

  1. Maja skriver

    11. juni 2020 kl. 18:21

    Er vægten på spinaten når den er drænet for vand?

    Svar
  2. Sanne Leth skriver

    22. september 2019 kl. 20:51

    Hej Jane,
    Du skriver, at man evt. kan tilsætte lidt “sødning”? Hvad er det? Og hvad gør det i denne ret?
    Tak for svar.
    Vh. Sanne Leth

    Svar
    • Jane Faerber skriver

      23. september 2019 kl. 12:33

      Det kan være den type sødning, man har eller er mest komfortabel med at bruge. I Low Carb-regi kunne det fx være en smule sukrin/sukrinmelis. Er man ok med almindeligt sukker, kan man bruge det. Det kan helt fint udelades også men jeg synes nogle gange, det lige kan hjælpe til at runde smagen af.

      Svar
  3. Trine Andersen skriver

    20. april 2019 kl. 22:02

    Hej
    Er det muligt at lave spinatrouladen fra morgenen af, når den skal bruges til forret til aften?
    Mvh
    Trine Andersen

    Svar
    • Jane Faerber skriver

      21. april 2019 kl. 06:59

      Det tror jeg godt du kan👍🏼

      Svar
  4. Mitzie Sloth Bendesen skriver

    17. april 2019 kl. 10:57

    Lyder så lækker. Kan den laves dagen før?

    Svar
    • Jane Faerber skriver

      18. april 2019 kl. 08:33

      Jeg har kun prøvet at lave den nogle timer forinden, men jeg tænker det også går fint at lave den dagen før.

      Svar
  5. Rikke skriver

    14. april 2019 kl. 16:03

    Ser sindssygt lækkert ud😍 hvor mange kalorier er der i en portion som denne opskrift angiver ?

    Svar
    • Jane Faerber skriver

      14. april 2019 kl. 16:33

      Det overlader jeg trygt til mine læsere at regne ud selv. Jeg laver kun beregninger på opskrifter i mine købeprodukter (for jeg hader at lave dem)

      Svar
  • Følg mig på Facebook
  • Følg mig på Instagram
  • Følg mig på Twitter
  • Følg mig på Pinterest
Jane Faerber
OM MIG • KONTAKT • BØGER
Jeg hedder Jane, og det er mig, der blogger her på Madbanditten. Udover at blogge skriver jeg bøger og holder foredrag. Alt sammen om mad og sundhed og livet ind imellem.

TILMELD NYHEDSBREV OG MODTAG E-BOGEN FOR 0 KR

signup

KETO MADPLAN

keto

KICKSTART – ONLINE KURSUS

keto

BØGER OM KETO

keto

FØLG MED PÅ BLOGLOVIN

Follow

Emner på bloggen

© Madbanditten 2014 All rights reserved
logo
  • Om mig
    • Lær mig at kende
    • Kontakt
    • Mission Statement
    • Om Madbanditten og reklamepolitik
    • Privatlivspolitik
    • Foredrag
      • Eventkalender
      • Hvad handler mine foredrag om?
  • Bøger
    • Keto på 4 uger
    • KETO – Optimer din fedtforbrænding og gå ned i vægt
    • Sådan taber du dig (e-bog)
    • 5 hemmeligheder til vægttab med Keto (e-bog)
    • STRIKS LCHF – en praktisk guide (e-bog)
    • Low Carb Vegetar (e-bog)
    • MADGLAD – lær dit barn at elske rigtig mad
    • LCHF året rundt
    • LCHF – SPIS DIG MÆT & GLAD
    • LCHF – BRØD & KAGER
    • MÆT & SLANK – med LCHF
    • Madbandittens juleopskrifter (e-bog)
    • SHOP
    • International publications
  • Opskrifter
    • Keto opskrifter – Striks LCHF
    • Morgenmad
    • Frokost
    • Aftensmad
    • Tilbehør
    • Brød
    • Dejlige drikkevarer
    • Juice – greenies – smoothies
    • Kager
    • Desserter
    • Is-opskrifter
    • Lækkerier
    • Juleopskrifter
    • Nytårsmenu
  • Kickstart
  • KETO
    • Keto bøger
    • Kickstart
    • Keto vægttab: Resultater og billeder
    • Hvad er KETO?
    • Begynderguide til KETO
    • KETO vægttab
    • Forskellige typer KETO
    • Keto og kaffe
    • Keto og antiinflammatorisk kost
    • Keto uden mælkeprodukter
    • Keto og sødemidler
    • Keto og alkohol
    • Keto og frugt
    • KETO og kolesterol
    • Keto og sygdomme
    • Keto kostplan – kostplan til striks LCHF og ketose
    • Carnivore Diæten
    • Ketogen diæt til epilepsi
    • KETO Living
    • KETO produkter
    • KETO bøger og vægttabsforløb
    • KETO kildeliste
  • KETO madplan
  • Alt om Keto på 1 side
  • LCHF
    • Hvad er LCHF?
    • Forskellige typer LCHF
    • LCHF og overgangsbesvær
    • LCHF indkøbsliste
    • Gode LCHF-produkter
    • LCHF – fedt og kolesterol
    • Hvad er kolesterol?
    • Videnskabelige studier om LCHF
    • LCHF – generelle spørgsmål
    • Må jeg spise (….) på LCHF?
    • LCHF og fertilitet, graviditet og amning
    • Maveproblemer
      • Fordøjelse og maveproblemer
    • Videoføljeton
    • LCHF og træning
    • Udstyr
  • Vægttab
    • LCHF og vægttab
    • LCHF og ketose
    • Derfor taber du dig ikke…
    • STRIKS LCHF – ketogen LCHF
    • Gode tip til et varigt vægttab
  • Sukkerfri
    • Bliv sukkerfri!
    • 100% sukkerfri – en personlig historie
    • Hvad sker der, når vi spiser sukker?
    • Sødemidler