Kyllingepizza

Kyllingepizza er sidste skud på stammen indenfor Low Carb / KETO pizza og et ualmindeligt anstændigt bud på at spise pizza med få kulhydrater. Det er ikke som man skulle tro en pizza med kylling på. I stedet er det en pizza, hvor bunden er lavet af kylling.

Yes, pizza med helt få kulhydrater. Og det fungerer SUPER godt her. Den perfekte KETO pizza er jeg tilbøjelig til at kalde den.

Keto madplan med nem aftensmad i hverdagene

Trænger du også til at få aftensmaden sat i system, så du hver aften i hverdagene får lavet nem og lækker mad, så er KETO-madplanen lige noget for dig. Alle opskrifter i madplanen er ernæringsberegnede så du kan se hvor mange kulhydrater, kalorier etc. den indeholder.

Du køber fem uger af gangen for bare 99,- og kan vælge hvilken sæson, der passer bedst

Læs mere her: KETO Madplan

Pizza – pizza – pizza

Det kan føles skørt med så mange forskellige bud på pizza – lad mig nævne i flæng: Blomkålspizza, broccolipizza, Fat Head pizza, tunpizza og nu altså også kyllingepizza.

Hvor mange har syntes, at blomkålspizzaen blev lige vel våd i det, er kyllingepizzaen her til den tørre side. Den kan derfor fint spises i hånden, hvilket jeg kan forstå er et vigtigt pizza-kriterie hos mange.

Kyllingepizza - den bedste Low Carb - KETO pizza med bund lavet af kylling

Kyllingepizza

Udskriv Pin
2
|
30 min

Ingredienser

  • 250 g kyllingebryst
  • 60 g ost revet
  • 1 æg
  • 2 g Pofiber 2 g = 1 spsk, kan fint udelades
  • 1 tsk havsalt og peber friskkværnet
  • 125 g bøffelmozzarella eller almindelig mozzarella
  • 100 g tomatsauce
  • frisk frisk basilikum til pynt og evt. rucola og pesto til drys

Sådan gør du

  • Hak kyllingen groft og kør den til ”fars” i en foodprocessor. Du kan også købe færdighakket kylling.
  • Bland kyllingen med revet ost, æg, Pofiber, salt og peber.
  • Fordel massen på en bageplade beklædt med bagepapir. Jo tyndere du smører den ud, jo mere ”sprød” bliver pizzaen.
  • Opvarm ovnen til 200 grader og bag bunden i ca. 15 minutter, til den er gylden.
  • Fordel tomatsaucen og mozzarellaen ovenpå og kom pizzaen tilbage i ovnen i ca. 10 min til osten er smeltet og gylden.
  • Pynt med frisk basilikum og server med en grøn salat.
Kyllingepizza - den bedste Low Carb - KETO pizza med bund lavet af kylling
Kyllingepizza - opskrift på den BEDSTE KETO pizza derude.
Kyllingepizza - opskrift på den BEDSTE KETO pizza derude.

Få hjælp og inspiration til sund livsstil

“Smukke billeder – tænderne løber voldsomt i vand og man får lyst til at afprøve dem alle”

Perfekt til Keto, Low Carb, LCHF og til dig der gerne vil spise sundt og lækkert!

Køb nu til 240,- (vejl. udsalgspris: 300,-): De bedste fra Madbanditten

69 kommentarer til “Kyllingepizza”

Skriv en kommentar

Hvad synes du om opskriften?




  1. Ser lækker ud, har ikke lavet lige denne endnu, men kan man lave den af flæskefars i stedet for kyllingefars? Min kone er ikke så glad for kylling, hun synes der er lidt mange opskrifter med kylling i “KETO på 4 uger” ;)

    Svar
    • Lige flæskefars har jeg aldrig overvejet men man jo i hvert fald lave meatza med hakket oksekød. Det mener jeg også der er en opskrift på. Eller også er det i den sorte Keto-bog. Men det opfører sig meget anderledes end kyllingefarsen og svinger fx markant mere. Så det bliver ikke helt det samme. Med kyllingefarsen får du noget, der minder om en reel pizzabund.

      Svar
  2. Uhmmm. Jeg spiste anden halvdel af pizzaen dagen efter som en sammenklappet pizza med fint snittet spidskål, avocado og grøn pesto. Det var virkelig en god og lækker sandwich!

    Svar
    • Årh nam! Sådan en har jeg med i Keto på 4 uger. Det er simpelthen så lækker brug af de rester❤️❤️

      Svar
  3. Hej
    Har fundet denne opskrift på kyllingepizza.
    Men kan jeg ikke se hvormeget kuldrat osv. retten indeholder.

    Svar
    • Det har jeg længe villet teste men jeg er ikke nået til det endnu. Min tanke er nemlig at de sagtens kan og at det kan blive pissegodt!

      Svar
    • Det er lidt forskelligt. Jeg er jo generelt ikke den store grøntsagsspiser. Men vil vil altid have grøntsager på bordet til denne også. Ofte bare lidt salat.

      Svar
  4. Hej Janne☺️
    Tak for alle dine gode opskrifter og råd. Jeg læner mig utroligt meget op af dig i min keto rejse.
    Men nu til mit spørgsmål..
    Ser du noget i vejen for at fryse nogle stykker ned og opvarme dem?
    Tusind tak på forhånd.
    Venligst Tenna

    Svar
  5. Hejsa, først og fremmest tak for de super gode opskrifter og ikke mindst råd man kan læse sig til!
    Jeg har prøvet og lave denne pizza med kylling, men synes bunden bliver lidt “gummiagtig” er det fordi den for lidt tid eller for lang tid i ovnen? Ellers smager den skønt og er rigtig nem og god i en travl hverdag :)

    Svar
  6. Bedste pizza ever! Vi kom en del grøntsager ovenpå så en halv portion var rigeligt til 2, men så er der jo til frokost i morgen også :-) Den skal helt sikkert gentages, en stor stjerne i min madplan.

    Svar
  7. Mmm, virkelig lækker?? Jeg har med en måned med din nye bog og opskrifter her fra siden, tabt 5 kilo – min mand har tabt 8 kilo!! Det er det bedste vi har gjort for os selv! Og med lækre opskrifter som denne, gør det virkelig nemt at omlægge sin livsstil? TAK!

    Svar
  8. Den er virkeligt lækker. Vores søn som er en selektivt spisende dreng spiste den med største velbehag.
    Vi brugte denne tomatsauce så det kom til at smage lidt som vores pizzaer plejer:
    Vores tomatsovs er:
    1 ds flåede tomater
    4 blade basilikum
    1 tsk tørret oregano
    1 fed hvidløg
    1 spsk olivenolie
    1 tsk salt
    Alt blendes sammen og så er den klar til at komme på.
    Stor ros herfra og endnu en ret er tilføjet sønnens menu – Hurra!

    Svar
  9. Så har jeg lige lavet denne for første gang – hold da op den ser lækker ud. Den blev dog ikke sprød, men pyt med det. Jeg skal bruge den til madpakker i næste uge, har du et godt tip til genopvarmning?

    Svar
    • haha nej det er svært at få en sprød bund lavet af kylling. Min er dog faktisk lidt crispy i kanten. Sikkert fra osten, tænker jeg.

      Jeg plejer at skære den ud i stykker og opbevare dem i køleskab og så luner jeg bare et stykke i ovnen, inden servering (eller spiser den kold :))

      Svar
    • Antal personer står altid først i opskriften. Jeg bruger forskellig revet ost. Ofte cheddar eller mozzarella.

      Svar
      • Tak for svar.

        Kan godt se der står 2 personer. Jeg havde tænkt mig at foodprep og kunne godt tænke mig at vide hvor mange stykker det bliver til i alt? :-)

        Svar
        • To personer = to stykker. Eller du bestemmer jo selv, hvor mange stykker du skærer den i.
          Som food prep laver jeg dobbelt op. Det passer med størrelsen til en bradepande. Og den skærer jeg så faktisk i seks stykker, så portionsstørrelsen er lidt mindre. Det passer også fint, synes jeg.

          Svar