Ostevafler med spinat

Disse ostevafler med spinat er et dejligt bud på en grøn frokostwrap, som kan fyldes med alverdens fyld. Selv har jeg toppet den med røget laks, fed cremefraiche, finthakket rødløg og rigeligt med frisk dild.

Det var en overdådigt lækker frokost.

Ofte laver jeg disse ostevafler med spinat i weekenden som led i mine forsøg på Food Prep for den kommende uge, og det hjælper mig til at have en nem frokostløsning ved hånden. Røget laks og cremefraiche har vi altid.

Jeg køber røget laks fra Færøerne, enten via min favoritmadklub Rigtigmad, hvorfra jeg køber stort set alt mit kød eller i Irma. Men lige netop denne var en fin Manukarøget laks, som en ven fra London havde med, da han besøgte os. Håber så meget, at den gør sin entré på det danske marked, for det var virkelig godt.

Men ellers kan fed cremefraiche, rødløg og dild jo redde meget og på en bund af ostevafler med spinar, går man altså ikke helt galt i byen.

Så hvis du mangler et weekendprojekt, som samtidig kan give dig adgang til nem frokost i næste uge, skal du prøve disse ostevafler med spinat. De kan holde sig nogle dage i køleskab og kan også fryses.

Ostevafler med spinat toppet med røget laks, cremefraiche , rødløg og dild. Dejlig sund og mættende frokost. Ostevafler med spinat toppet med røget laks, cremefraiche , rødløg og dild. Dejlig sund og mættende frokost.
Opskriften indeholder reklamelinks. Læs mere her: Madbandittens reklamepolitik

Jeg har et Tefal Snack Collection og her bager jeg vaflerne, indtil den lyser grøn. Det tager længere tid end man tror. Men derfor har jeg aldrig problemer med at få vaflerne til at slippe jernet.

Ostevafler med spinat toppet med røget laks, cremefraiche , rødløg og dild. Dejlig sund og mættende frokost.

Ostevafler med spinat

Udskriv Pin
5
|
30 min

Ingredienser

 • 4 æg
 • 1 spsk cremefraiche 38%
 • 1 håndfuld friske spinatblade
 • lidt friske basilikumblade
 • 1-2 tsk salt
 • evt. 1 drys tørret oregano
 • 150 g revet mozzarella eller anden ost
 • 0,5-1 dl Pofiber

Sådan gør du

 • Blend æg med cremefraiche, spinat, basilikum, salt og oregano, til du har en grøn masse.
 • Rør Pofiber og revet ost ud i den grønne dej.
 • Opvarm vaffeljernet.
 • Bag vaflerne en af gangen. Det er vigtigt, at du bager vaflerne længe nok, så de uden problemer slipper vaffeljernet.

Noter

Jeg har et Tefal Snack Collection og her bager jeg vaflerne, indtil den lyser grøn. Det tager længere tid end man tror. Men derfor har jeg aldrig problemer med at få vaflerne til at slippe jernet.

De bedste fra Madbanditten – kan forudbestilles nu ♥

Min nye bog, De bedste fra Madbanditten, indeholder opskriften på at få langvarig succes med en Low Carb-livsstil, hvad enten du ønsker et vægttab med Keto eller bare en sundere livsstil uden sukker og kornprodukter.

Læs mere her og forudbestil dit eksemplar: De bedste fra Madbanditten

15 kommentarer til “Ostevafler med spinat”

Skriv en kommentar

Hvad synes du om opskriften?
 1. Hej Jane
  Jeg har prøvet at lave chaffler fra din nye bog ? de var virkelig lækre meget meget mere end jeg havde forestillet mig. Men jeg havde en udfordring, for ægge/ostemassen hæver rigtig meget op, så den næsten “springer” vaffellåget, har du hørt / selv oplevet det, og i givet fald er der et lille tip ?

  Svar
  • I mit vaffeljern handler det bare om at tilpasse mængden. Altså putte mindre i, så den ikke flyder over :)

   Svar
  • 10 minutter lyder umiddelbart lidt længe. Jeg tog ikke tid. 5 minutter måske. Mit vaffeljern siger selv til og lyser grønt, når vaflen er færdigbagt…

   Svar
 2. De er lækre og meget nemme at lave. Næste gang tilføjer jeg lidt mere fisk, asparges og skaldyr f.eks. rejer og så vupti er der en moderne fortolkning af den klassiske stjerneskud.
  Dejen vil jeg også lige prøve at putte grønkål i, mere spinat og lidt mere cremefraiche. Og måske kunne det også være godt med rygeost i dejen, helt sikkert som topping sammen med laks.

  Svar
 3. Så er vaflerne bagt og jeg glæder mig SÅ meget til frokost i morgen ?
  Var lige ved at spise dem her til aften men jeg har kylling i pikant ost i ovnen så jeg må styre mig ?
  Elsker alle dine lækre opskrifter og gode idéer ?

  Svar
 4. TILLYKKE med Søren – ved ikke hvordan jeg sender flag go blomster herinde, I må få dem som tanker…

  Svar
 5. Så er der skrevet indkøbsseddel så jeg kan lave vafler på søndag :-)
  Jeg plejer faktisk også at lave ekstra mad i weekenden så jeg har nemme løsninger til frokosten ugen efter. Lige nu kører jeg grøntsagsfladbrød med forskelligt på toppen. Mine kolleger ser tit misundelige ud :-)

  Svar